Forstå jeres naturgasregning

Se, hvordan vi sætter tal på jeres forbrug af naturgas

Forstå alle tallene

Hvad er forskellen på en acontofaktura og en årsfaktura? Hvordan er de sammensat? Og hvorfor får I begge dele tilsendt én gang om året? Alt det og meget mere kan I forhåbentlig finde svar på her.
Spørgsmål til naturgasregningen
 • Hvad består naturgasprisen af?
  Jeres naturgaspris er sammensat af forskellige dele. Selve prisen for jeres naturgasforbrug er opgjort pr. m3 naturgas, og denne del udgør ca. 36% af den samlede naturgaspris. Resten af prisen er faste udgifter i form af afgifter og distribution. Det er kun naturgasprisen, som er afhængig af den aftale, I har valgt.

  Gasprisen består af
 • Hvordan betaler vi fakturaerne?

  Jeres faktura indeholder et indbetalingskort, som I kan betale i jeres bank.

  For den nemmeste betaling vil vi opfordre jer til at tilmelde jer Betalingsservice, så bliver jeres regninger betalt automatisk. I kan tilmelde jer Betalingsservice i jeres netbank. I skal bruge disse oplysninger:

  • Ørsteds Betalingsservice-nummer: 00186856
  • Ørsteds debitorgruppenummer: 2036
  • Jeres kontonummer hos os (det står på indbetalingskortet i rubrikken om tilmelding til Betalingsservice).

  Hvis I ønsker at opsige aftalen med Betalingsservice, så giv besked til jeres bank, eller afmeld gennem jeres netbank.

 • Mangler vi at betale noget?
  I kan altid finde virksomhedens seneste opkrævning på selvbetjeningen. Er virksomheden tilmeldt Betalingsservice, kan I i jeres betalingsserviceoversigt i netbank se seneste opkrævning, og hvornår den er betalt eller skal betales.

  Se virksomhedens opkrævninger i selvbetjening.

  Hvis I er i tvivl om, hvorvidt I har betalt, skylder os penge eller har penge til gode, skal I ringe til os. Ring til os på 99 55 35 00 og husk at have virksomhedens kundenummer parat – det står på jeres seneste opkrævning.