El – Få en elaftale hos et af verdens mest bæredygtige energiselskaber

El til erhverv


Når I skal have en elaftale hos Ørsted, er det godt at kende jeres årlige elforbrug. Vi skelner mellem et årligt elforbrug over og under 100.000 kWh. Virksomhedens årlige elforbrug har betydning for, hvilken elaftale I kan vælge. 



Hvilken elaftale skal I vælge?

Har din virksomhed et elforbrug under 100.000 kWh om året, skal I vælge Tank El. 


Gå til Tank El


Har I et elforbrug over 100.000 kWh, er der andre muligheder og en del af dem kan I finde her på siden. Hos Ørsted tilbyder vi elaftaler til alle slags erhverv i hele Danmark. Sidder I inde med specifikke spørgsmål eller vil I høre mere om, hvilke andre muligheder I har og hvilken aftale der passer til jeres virksomhed, så ring på 99 55 35 35.

Ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Vi svarer jer inden for 2 timer på hverdage, hvis I skriver til os inden kl. 14

Grøn El

Et grønt valg


Med Grøn El får I dækket jeres elforbrug med grønne certifikater fra europæisk vindmølleproduktion. Uanset hvilken elaftale I vælger, har I mulighed for at få Grøn El.

Hvordan vælger I den rigtige elaftale til jeres virksomhed?


Som hovedregel skal I gøre op med jer selv, hvor risikovillige I er i forhold til de svingende elpriser. Har I grønne ambitioner i forhold til jeres brand og image, kan vi tilbyde jer grønne løsninger. Og med Ørsted får I en elleverandør, der går forrest i den grønne omstilling. 

Hvis I er i tvivl om hvilken elaftale, der er den rigtige for jer – så tal med en af vores rådgivere. 

Ring på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Jeres risikovillighed
 • Vi ønsker ikke at løbe nogen risiko 

  Vægter I budgetsikkerhed højest? Med Fastpris Kombi kan I minimere overraskelser eller bekymringer. Med denne løsning kan I budgettere med prisen på op til 80% af jeres elforbrug. 


  Læs om Fastpris Kombi   

 • Vi vil gerne løbe nogen risiko, hvis det kan betale sig

  Hvis der er luft i budgettet til at løbe nogen risiko, men I samtidig gerne vil have en fleksibel elaftale, så har vi andre muligheder. Kontakt os og høre mere i forhold til jeres behov og profil.  



 • Vi ønsker at løbe en større risiko, med mulighed for gevinst

  Hvis I har luft i budgettet til at løbe en større risiko, og samtidig kan se fordelene ved at følge prisen op og ned time for time, så er Spotpris en god løsning. Spotpris er også interessant, hvis jeres elforbrug er størst, når elprisen er lavest eller I kan tilrettelægge forbruget til billigere perioder. 


  Læs mere om Spotpris

Globe

Ørsted – mere end bare el

Ørsted er mere end et energiselskab. Vi er en global aktør med en klar vision, når det kommer til klimaudfordringen. Ørsted er det eneste energiselskab i verden med en videnskabeligt baseret målsætning om netto-udledning. Ørsted udspringer af en bæredygtig dagsorden, og vi arbejder ud fra en klar og ambitiøs bæredygtighedsstrategi. 

Få hjælp til jeres elregning og bliv klogere på love og regler på elmarkedet