Vores CPPA-partnereLæs mere om de selskaber, der deler vores vision om at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

I 2019 indgik Ørsted sin allerførste CPPA om havvind med vandforsyningsselskabet Northumbrian Water i Storbritannien. Siden da har vi indgået CPPA’er med flere store brands over hele verden og på tværs af brancher, herunder en af teknologisektorens fire største virksomheder.

 

Google

Google styrker deres mål om et 24/7 CO2-frit energiforbrug med en CPPA fra Ørsted's planlagte havvindmøllepark Borkum Riffgrund 3 i den tyske del af Nordsøen.

REWE/EHA

En af Tysklands førende fødevareforhandlere, REWE-koncernen skal aftage 100 MW grøn strøm fra kommende havvindmøllepark Borkum Riffgrund 3.

BASF

Verdens største kemivirksomhed, BASF, har indgået en 25-årig elkøbsaftale (CPPA) om at aftage 186 MW strøm fra vores kommende tyske havvindmøllepark Borkum Riffgrund 3.
Danfoss logo

Danfoss

En af verdens førende producenter af energieffektive løsninger. Danfoss aftager grøn energi fra vores danske havvindmøllepark Horns Rev 2.
Covestro logo

Covestro

Northumbrian Water logo

Northumbrian Water

Nestlé i Storbritannien og Irland

Multinational producent af mad- og drikkevarer og produkter inden for ernæring, sundhed og trivsel. Nestlé nåede sit mål om 100 % vedvarende energi med en grøn CPPA.

Amazon

Den globale teknologigigant Amazon har indgået Europas største CPPA på havvind med Ørsted.

TSMC

I henhold til verdens største grønne CPPA kommer halvlederproducenten TSMC til at aftage hele produktionen fra havvindmølleparkerne Greater Changua 2B & 4 i Taiwan.

Royal DSM

Royal DSM, virksomhed inden for sundhed, ernæring og biovidenskab, vil købe vedvarende energi fra Ørsteds planlagte solenergiprojekt i Texas.

MSD

Medicinalvirksomheden Company MSD vil købe energi fra Armadillo-solcelleanlægget i Navarro County, Texas i USA.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson vil købe energi fra Sparta Solar i Texas, USA, og fra de to landvindmølleparker Kilgarvan & Booltiagh 1 i Irland.

Nucor

Stålproducenten Nucor har indgået en langsigtet aftale om at købe strøm fra landvindprojektet Western Trail i Texas i USA.
Food and beverage icon

Target & Hormel Foods

Den globale fødevarevirksomhed Hormel Foods og den amerikanske detailkoncern Target vil købe vedvarende energi fra Haystack Wind i Nebraska i USA.
Food and beverages icon

PepsiCo

Den multinationale fødevarekoncern PepsiCo kommer til at købe vedvarende energi fra Haystack Wind i Nebraska i USA.

Hvor tilbyder Ørsted CCPA´er?

Fordelene ved en cppa med ørsted

Der er miljømæssige, samfundsmæssige og forretningsmæssige fordele ved at vælge grøn energi.

En CPPA fra Ørsted giver jeres virksomhed mange økonomiske og miljømæssige fordele.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan en grøn CPPA med Ørsted kan hjælpe din virksomhed.