Universitetsstuderende

Er du klar til at gå fra talentfuld studerende til succesfuld medarbejder? Som studentermedhjælper får du et fantastisk udgangspunkt og en stejl læringskurve kombineret med stor praktisk erfaring.  

Du lærer vores forretning at kende og afprøver teorien fra dit studie i praksis. Du gør en forskel for vores arbejde, mens du optimerer dit eget uddannelsesforløb.

Formålet med vores studenternetværk – Ørsted Students – er dels at styrke båndene mellem studentermedhjælpere inden for vores forskellige forretningsområder, dels at facilitere vidensdeling og læring.

Hvad skal du opfylde for at kunne ansøge?

  • Du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse (gælder de fleste studieretninger)
  • Du har gode eksamensresultater
  • Du har et stort drive og en stor ansvarsfølelse
  • Du har en høj indlærings- og tilpasningsevne

De fleste af stillingerne har base i Danmark, men kan også være tilknyttet andre lokationer rundt om i verden. De forskellige muligheder vises som ledige stillinger, når de bliver tilgængelige.

Søg og ansøg

Praktikophold


Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring? En praktikplads under din bachelor- eller kandidatuddannelse er en god mulighed for at få en forsmag på arbejdslivet og et godt grundlag for dine fremtidige karrierevalg.

Vi tilbyder nogle gange praktikophold til bachelor- og kandidatstuderende inden for større fagområder. Disse ophold  vil være tilgængelige på alle vores globale lokationer og kan ses under ledige stillinger.

Søg og ansøg

Projektsamarbejde


Vil du samarbejde med brancheeksperter om problemer i den virkelige verden? Skriv dit studieprojekt sammen med os og udnyt dine akademiske færdigheder på de problemstillinger som den globale sektor for vedvarende energi står over for lige nu.

Som regel inviterer vi bachelor- og kandidatstuderende til at samarbejde med os om deres studenterprojekt, men det kan også være større semesterprojekter.

Hvad skal du opfylde for at kunne ansøge?
  • Du skal være optaget på et relevant studie på universitetsniveau og være i gang med dine studier
  • En underviser på dit uddannelsessted skal fungere som din vejleder på specialet
  • Dit uddannelsessted skal give adgang til det tekniske udstyr og de laboratoriefaciliteter, du skal bruge
  • Sammen med din vejleder skal du sikre, at specialet lever op til universitetets akademiske standarder og krav
  • Du skal indsende CV, eksamenspapirer og karakterudskrift samt CV for din vejleder sammen med din ansøgning.

Disse muligheder er ad hoc og kan gøres tilgængelige på alle vores globale lokationer. De vises som ledige stillinger, når de bliver tilgængelige.

Søg og ansøg

Indsend et forslag om et teknisk projekt


Ørsted modtager gerne forslag til tekniske samarbejder fra universitetsundervisere inden for ingeniørfagene, geovidenskab og fysik. Hvis du er interesseret, skal du udfylde denne formular og sende den til windthesis@orsted.com

vores kultur

Lær mere om, hvad der gør os unikke
hos Ørsted

Vi ønsker at bringe det bedste frem i vores ansatte ved at lade dem udvikle sig og bruge deres talent.