Universitetsstuderende

Er du klar til at gå fra talentfuld studerende til succesfuld medarbejder? Som studentermedhjælper får du et fantastisk udgangspunkt og en stejl læringskurve kombineret med stor praktisk erfaring.  

Du lærer vores forretning at kende og afprøver teorien fra dit studie i praksis. Du gør en forskel for vores arbejde, mens du optimerer dit eget uddannelsesforløb.

Formålet med vores studenternetværk – Ørsted Students – er dels at styrke båndene mellem studentermedhjælpere inden for vores forskellige forretningsområder, dels at facilitere vidensdeling og læring.

Hvad skal du opfylde for at kunne ansøge?

  • Du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse (gælder de fleste studieretninger)
  • Du har et stort drive og en stor ansvarsfølelse
  • Du har en høj indlærings- og tilpasningsevne
  • Du har gode eksamensresultater

De fleste af stillingerne har base i Danmark, men kan også være tilknyttet andre lokationer rundt om i verden. De forskellige muligheder vises som ledige stillinger, når de bliver tilgængelige.

Søg og ansøg

Praktikophold


Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring? En praktikplads under din bachelor- eller kandidatuddannelse er en god mulighed for at få en forsmag på arbejdslivet og et godt grundlag for dine fremtidige karrierevalg.

Vi tilbyder nogle gange praktikophold til bachelor- og kandidatstuderende inden for større fagområder. Disse ophold  vil være tilgængelige på alle vores globale lokationer og kan ses under ledige stillinger.

Søg og ansøg

Forslag til specialesamarbejder


Ørsted har interesse i specialesamarbejder på tværs af fagområder i forretningsenheden Bioenergy. Er du universitetsstuderende, og har du en god idé til et specialesamarbejde, så hører vi gerne høre fra dig. Du skal bare udfylde denne formular og sende den til biothesis@orsted.com

vores kultur

Lær mere om, hvad der gør os unikke
hos Ørsted

Vi ønsker at bringe det bedste frem i vores ansatte ved at lade dem udvikle sig og bruge deres talent.