Ørsteds globale
graduateprogram

Er du klar til et karriereboost hos en global leder inden for grøn energi?


Vi tilbyder et intensivt toårigt forløb, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit talent. Du får international projekterfaring, lærer nye måder at tænke innovativt på og får et stærkt tværfagligt netværk med andre graduates.


Vores graduateprogram giver dig de kompetencer og den erfaring, der skal til for at blive en af fremtidens ledere og specialister.

Programmet er globalt, og vi tager imod ansøgninger fra alle lande. Vi åbner for ansøgninger til programmet for 2022 i Europa og Asien og Stillehavsområdet i december 2021.

Der er lukket for ansøgninger til programmet i USA for 2022.. Stillinger i USA er primært for amerikanske statsborgere.  

Vælg din karriere


Ørsteds globale graduateprogram fokuserer på tre forskellige fagområder, hvor du bygger videre på din specifikke baggrund og dine interesser: Forretningsudvikling og økonomi, digitale løsninger og IT og ingeniørvidenskab.

Du får en dybdegående erfaring inden for dit fagområde gennem programmet. Alle fagområder omfatter to eller tre rotationsforløb i forskellige afdelinger. Vi ansætter graduates fra flere studieretninger til graduatestillinger inden for de forskellige områder:

 

Programmet  


Ørsteds graduate-program er et to-årigt forløb opdelt i tre hovedspor:  
Graduate programme
Career Accelerator
Career accelerator er det samspil, du får med en erfaren karrierementor og andre graduates. I løbet af programmet deltager du i udviklingskurser, du lærer af at arbejde med konkrete opgaver, og din læring bliver understøttet gennem virtuelle aktiviteter. Din mentor vejleder, motiverer og udfordrer dig til at få mest muligt ud af dit talent og gøre dig mere bevidst om dine styrker. Du opbygger også et stort netværk af kolleger, som du kan trække på i din fremtidige karriere.

Business Experience  
Praktisk erfaring er kernen i din læring og udvikling, og du får ansvar fra dag ét og mulighed for at bruge din ekspertise til at påvirke vigtige beslutningerne. Du vil få mulighed for at få arbejde med internationale projekter, opbygge et tværfagligt netværk og være involveret i vores forretningsbeslutninger.

Innovation Lab 

Innovation har været med til at gøre Ørsted til en global leder inden for vedvarende energi, og vi er hele tiden på udkig efter nye idéer, der kan forbedre alt fra processer til teknologi. Som en del af innovation lab-sporet har vi indgået et samarbejde med Singularity University Nordic for at give dig indsigt i dette område.

SingularityU Nordic har ansvaret for din uddannelse i innovation, og du vil blive klogere på eksponentiel tænkning og lære at mestre innovation i et højt tempo. Her kan du fordybe dig i, hvordan du bruger eksponentielle teknologier til at skabe idéer, der har indflydelse på fremtiden. Vi ved ikke med sikkerhed, hvad fremtiden bringer. Men vi ved, at vi vil skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi, og at vi får brug for innovative medarbejdere for at realisere vores vision.

Du bliver ikke udvalgt som graduate – du bliver tilbudt en karriere


Det globale graduateprogram er til at sikre, at du udnytter dit fulde potentiale og forbereder dig på en fremtidig karriere i Ørsted. Du får en ansættelseskontrakt uden tidsbegrænsning, hvilket betyder, at når du har færdiggjort programmet på det forventede niveau, fortsætter du din karriere hos Ørsted.

Det får du:
 • international erfaring
 • en stejl læringskurve med fokus på at booste din karriere
 • erfaring med at drive innovation
 • viden fra ledere inden for dit fagområde
 • et stærkt, tværfagligt netværk med andre graduates.

Som ansøger skal du:
 • have afsluttet din eksamen før 1. september 2022 med et godt resultat
 • have erfaring fra maksimalt 12 måneders fuldtidsarbejde efter din seneste uddannelse
 • kunne tale og skrive flydende engelsk
 • have stærke analytiske evner
Som person er du:
 • ambitiøs med et højt personligt drive og en stærk indlæringsevne
 • internationalt orienteret og indstillet på at samarbejde
 • åben og parat til at lytte og udnytte dine muligheder bedst muligt
 • i stand til at bidrage med nye idéer og tænke innovativt

Ansættelsesproces for graduates


Skriv din ansøgning

Opdater dit CV, send en udskrift af dine seneste karakterer, og fortæl os, hvorfor du gerne vil være graduate i Ørsted.

Send din ansøgning
Gå til jobannoncen, og ansøg online. Opret en konto, udfyld ansøgningsskemaet, og upload dine dokumenter. Du modtager en bekræftelsesmail kort tid efter, at du har sendt din ansøgning.

Vurdering af ansøgere
Vi screener nøje alle ansøgere og vurderer alle kandidater ud fra eksamensresultater, motivation og mindset. Du hører altid fra os, uanset om du kommer i betragtning eller ej.

Samtale og test
De mest egnede ansøgere bliver indkaldt til to individuelle samtaler, og de udvalgte ansøgere vil derefter deltage i Ørsteds Global Graduate Assessment Days. I vores vurdering fokuserer vi på dine resultater, dine forventninger til programmet, og hvor godt du matcher med Ørsteds kultur og værdier. Testene vil blive brugt som et supplement til, hvad du fortæller om dig selv i din ansøgning og i forbindelse med samtalerne. Du får altid mulighed for at kommentere eventuelle tests og komme med yderligere input.

Hvis du bliver tilbudt en plads
Tillykke! Du er nu en del af teamet – og vi vil gerne have, at du føler dig velkommen fra dag ét. Din onboarding starter allerede inden første arbejdsdag, og du vil modtage alle de oplysninger, du behøver for at komme godt i gang med din karriere hos os. Vi har et særligt onboardingprogram, hvor du møder de andre graduates og får et indgående kendskab til vores virksomhed og kultur.

Et inkluderende team

Talent er mangfoldigt af natur. Vi har fokus på at have et mangfoldigt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere åbent kan give input og dele ideer. Ørsted ønsker, at alle medarbejdere har samme muligheder for at gøre en forskel, uanset alder, nationalitet, funktionsnedsættelse, etnicitet, køn, seksuel orientering eller tro. Vi ønsker altid at ansætte de bedst egnede personer.

 

Ofte stillede spørgsmål
 • Hvornår kan jeg ansøge?
  Jobannoncerne for det globale graduateprogram i EU og Stillehavsområdet er slået op fra december 2021 til januar 2022.
 • Hvor mange stillinger kan jeg søge?
  Du kan søge flere stillinger i Ørsteds globale graduateprogram, men du skal kun søge dem, der er relevante for din uddannelse og dine interesser.
 • Får jeg feedback på min ansøgning?
  Vi har desværre ikke mulighed for at give individuel feedback til alle kandidater.

  Hvis du bliver inviteret til Microsoft Teams-samtale, vil du dog modtage mundtlig feedback, hvis du ikke går videre til næste runde.
 • Hvordan er lønniveauet?
  Du vil modtage information om lønniveauet, hvis du får tilbudt en stilling. Lønnen er tilpasset efter de lokale forhold.
 • Hvornår får jeg at vide, om jeg har fået jobbet?
  Vi sørger for at holde dig orienteret gennem hele rekrutteringsprocessen, og vi kontakter dig senest 14 dage efter, at du har deltaget i Ørsteds Global Graduate Assessment Day, så du ved, om du har fået stillingen eller ej.
 • Kan jeg søge stillinger i andre lande end mit eget?
  Ja, du kan søge om at komme til udlandet. Vær dog opmærksom på, at det kun er muligt for amerikanske statsborgere at søge stillinger i USA.
 • Jeg har ikke arbejdstilladelse i det land, jeg søger i. Kan Ørsted hjælpe?
  Hvis du er den rigtige kandidat, kan vi hjælpe dig med at få en arbejdstilladelse – med undtagelse af USA, hvor vi kun kan ansætte amerikanske statsborgere.
 • Hvor meget erhvervserfaring må jeg have?
  Højst ét års relevant erhvervserfaring efter din seneste uddannelse.
 • Jeg har en ph.d. Kan jeg søge?
  Ja. Du er velkommen til at søge, hvis du er i gang med en ph.d. eller for nylig har afsluttet en ph.d.
 • Hvornår starter Ørsteds globale graduateprogram?
  Første arbejdsdag hos Ørsted er i september 2022.
 • Jeg afleverer først mit speciale/min afhandling, efter programmet er startet. Kan jeg stadig søge?
  Nej. Du skal have afleveret dit speciale/din afhandling, inden du starter i Ørsted.
 • Jeg har et spørgsmål om Ørsteds globale graduateprogram, stillingsannoncen eller stillingen. Hvad skal jeg gøre?
  Du kan sende dine spørgsmål til os på graduates@orsted.com.
Vores kultur

Lær mere om, hvad det gør os unikke
hos Ørsted

Vi ønsker at bringe det bedste frem i vores ansatte ved at lade dem udvikle sig og bruge deres talent.