Ørsteds globale
graduateprogram

Tag det bedste første skridt i din karriere og bliv en del af Ørsted, som er globalt førende inden for vedvarende energi

Vi tilbyder en intensiv toårig uddannelsesrejse, hvor du kan udvikle dit talent, booste din karriere og bidrage til at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.


Kom tættere på en meningsfuld karriere

Dette er et udviklingsprogram for nye graduates, der gerne vil indtage en sjov og udfordrende rolle inden for deres felt og blive klogere undervejs.

For at komme i betragtning til det toårige forløb skal du have dimitteret med en bachelor- eller kandidatgrad inden for handel, økonomi, jura, indkøb, ingeniørvidenskab, naturvidenskab, IT eller et andet lignende område.

Hvis du kan genkende dig selv i den beskrivelse, kan du søge en af vores graduatestillinger, som er annonceret online. Hvis du bliver optaget i programmet, får du en unik mulighed for at arbejde i to til tre forskellige teams hos Ørsted og dermed for at arbejde på flere projekter, så du får opbygget erfaring og viden.

Når du bliver ansat som en del af graduateprogrammet, bliver du ansat på en fast ansættelseskontrakt fra dag ét. Ledige stillinger til vores program for 2023 går live den 1. december 2022. Læs mere i afsnittet Sådan ansøger du.

Du bliver ikke valgt som graduate – du får tilbudt en karriere!


Vores graduateprogram inden for vedvarende energi er den ideelle karrierekickstarter og tilbyder struktureret udvikling og omfattende lærings- og netværksmuligheder.

I løbet af de to eller tre rotationer i forskellige teams arbejder du sammen med fageksperter på virkelige projekter og opgaver og optrænes undervejs.

Du arbejder tæt sammen de andre graduates i programmet og får på den måde et stærkt netværk i hele organisationen samt med andre eksperter inden for dit felt.

Formålet med programmet er at sætte skub i din læring og udvikling inden for følgende tre områder:

Erhvervsrelateret erfaring

Praktisk erfaring er kernen i din læring og udvikling, og du får mulighed for at bruge din ekspertise til at påvirke de daglige beslutninger. Du opbygger dine kompetencer via dine to til tre rotationer, tager del i internationalt projektarbejde og tager et reelt ansvar fra dag et.


Netvæk

Du får en erfaren karrierementor og en makker, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit talent. I løbet af programmet deltager du i udviklingskurser med din mentor, makker og andre graduates for at understøtte din læring. Din mentor vejleder, motiverer og udfordrer dig til at blive mere bevidst om dine styrker.


Innovation og samarbejde

Innovation er det, der har været med til at gøre Ørsted til en global leder inden for vedvarende energi, og vi er hele tiden på udkig efter nye idéer, der kan forbedre alt fra processer til teknologi. Her vil du udforske eksponentiel tænkning sammen med andre graduates og lære at mestre hurtig innovation og anvendelse af teknologier til at skabe idéer, der påvirker fremtiden.

Vores vision er at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Som graduate hos Ørsted kan du hjælpe os med at føre denne vision ud i livet.
Vi søger kandidater, der har
 • et højt ambitionsniveau med et stærkt personligt drive
 • en international og samarbejdsorienteret tankegang
 • en åben indstilling og gode lytteevner
 • et ønske om at få mest muligt ud af programmets muligheder
 • en innovativ tilgang og en parathed til at bidrage med nye idéer.
Se i videoen, hvordan det er at være graduate hos Ørsted

Sådan ansøger du

Vælg en stilling fra listen
Vælg den stilling, du vil søge. Vælg den, der appellerer til dig og er relevant for din uddannelse.

Forbered din ansøgning
Opdater dit CV, hent en digital version af din seneste karakterudskrift, og vær klar til at beskrive din motivation for at ansøge om at blive graduate hos Ørsted. Du bliver stillet nogle screeningsspørgsmål i ansøgningsformularen, som kan hjælpe os med at få en idé om dig som potentiel graduate.

Send ansøgning
Søg online via den relevante graduatestillingsannonce. Opret en konto, udfyld ansøgningsskemaet og upload dine dokumenter. Husk at uploade din seneste karakterudskrift som bilag. Du modtager en bekræftelsesmail, kort efter du har indsendt din ansøgning.

Vurdering af ansøgere
Vi screener nøje alle ansøgere og vurderer deres akademiske resultater, motivation og mindset. Du hører altid fra os uanset udfaldet af din ansøgning.

Samtaler og tests
Hvis du kommer igennem den første screeningsrunde, indkaldes du til et video interview. Hvis det også går godt, deltager du derefter i Ørsteds Global Graduate Assessment Day. I vores vurdering fokuserer vi på dine resultater, dine forventninger til programmet, og hvordan du kan yde et positiv bidrag til Ørsted. Testene bliver brugt som et supplement til, hvad du fortæller om dig selv i din ansøgning og i forbindelse med samtalerne. Du får altid mulighed for at kommentere eventuelle tests og komme med yderligere input.

Velkommen til Ørsted
Til lykke! Du er nu en del af teamet – og vi vil gerne have, at du føler dig velkommen fra dag ét. Din onboarding starter allerede inden første arbejdsdag, og du vil modtage alle de oplysninger, du behøver for at komme godt i gang med din karriere hos os. Vi har et særligt onboarding-program, hvor du møder andre graduates og får et indgående kendskab til vores virksomhed og kultur.

Podcast


Gå på opdagelse i et udvalg af vores podcasts lavet af Ørsteds dygtige medarbejdere og særlige gæster. Lyt til dem på vores hjemmeside eller i din foretrukne podcast-app.

Bemærk at podcastserien er på engelsk. 

Abonner på podcastserien
      

Afsnit 1

Hvad er Ørsteds globale graduateprogram, og hvordan er det opbygget?


Få mere at vide om, hvad hvad du som kommende graduate kan forvente af Ørsteds globale graduateprogram – fra start til slut.


Afsnit 2

Tips og tricks til din ansøgning: Hvordan får jeg min ansøgning til at skille sig ud fra mængden?

 

Få mere at vide om, hvordan du ansøger til Ørsteds globale graduateprogram, og få tips og tricks til at få din ansøgning til at skille sig ud fra mængden.


Afsnit 3

Hvordan skaber man/du værdi for teamet som graduate hos Ørsted?


Få mere at vide om, hvad en typisk graduate hos Ørsted laver, og hvad Ørsteds ledere siger, er det bedste ved at have en graduate i deres team.

 

Afsnit 4

Måske bliver Ørsteds globale graduateprogram det første skridt i din karriere?


Få mere at vide om, hvordan det er at være graduate hos Ørsted, og få gode råd fra nuværende og tidligere graduates i Ørsted.


Bliv en del af et inkluderende team


Ørsted ønsker, at alle medarbejdere får de samme muligheder for at påvirke og skabe vækst uanset alder, nationalitet, handicap, etnicitet, køn, seksuel orientering eller tro. Vi vil skabe et inkluderende arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved respekt, så alle føler, at de kan dele deres input og idéer med hinanden. Vores kultur og værdier sikrer, at alle vores medarbejdere udnytter deres potentiale fuldt ud ved at gøre det muligt for dem at vokse og dele ud af deres talent.

Ofte stillede spørgsmål
 • Hvornår kan jeg ansøge?
  Stillingsopslagene til det globale graduateprogram for 2023 annonceres 1. december 2022.
 • Hvor mange graduatestillinger kan jeg søge?
  Du kan søge flere stillinger i Ørsteds globale graduateprogram, men vi anbefaler, at du fokuserer din indsats på de roller, der bedst matcher dine kompetencer, din uddannelse og dine interesser. Gå til ledige stillinger for at se, hvilke muligheder der er, når vi åbner for ansøgninger i december.
 • Får jeg feedback på min ansøgning til graduateprogrammet?
  Vi har desværre ikke mulighed for at give individuel feedback til alle kandidater. Det er dog sådan, at hvis du bliver kaldt til samtale, men ikke går videre til næste runde, får du mulighed for at modtage feedback.
 • Hvordan er lønniveauet for graduates?
  Du modtager oplysninger om lønniveauet, hvis du bliver udvalgt til at deltage i Ørsteds Graduate Assessment Day. Lønnen er afpasset efter de lokale forhold.
 • Hvornår ved jeg, om jeg har fået stillingen?
  Vi er klar over, at det er vigtigt, at du føler dig informeret i løbet af rekrutteringsprocessen. Hvis du får stillingen, kontakter vi dig senest 14 dage efter Ørsteds Global Assessment Day for at give dig besked.
 • Kan jeg søge graduatestillinger i andre lande?
  Ja, du kan godt søge stillinger i udlandet.
 • Kan Ørsted hjælpe mig med at få arbejdstilladelse, hvis jeg søger i andre lande?
  Hvis du bliver valgt som kandidat, bistår vi dig i processen med at få din arbejdstilladelse.
 • Hvornår starter Ørsteds globale graduateprogram?
  Graduateprogrammet starter 1. september 2023.
 • Jeg afleverer først mit speciale/min afhandling, efter programmet er startet. Kan jeg stadig ansøge?
  Nej. Du skal have afleveret dit speciale/din afhandling, inden du starter hos Ørsted.
 • Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål til Ørsteds globale graduateprogram?
  Du kan sende dine spørgsmål til os på graduates@orsted.com.
Vores kultur

Lær mere om, hvad det gør os unikke
hos Ørsted

Vi ønsker at bringe det bedste frem i vores ansatte ved at lade dem udvikle sig og bruge deres talent.