En imødekommende kultur


I Ørsted ønsker vi, at alle vores medarbejdere trives, præsterer og udvikler sig. Vores kultur bygger på tillid, respekt og åbenhed. Du vil føle dig velkommen fra første dag.

Vi hjælper dig med at lykkes

Når du starter i et job hos Ørsted, er du ikke den eneste, der ønsker, at det går godt. Dine kolleger og din leder støtter dig og hjælper dig til at yde dit bedste og nå ambitiøse mål.

Men det handler ikke kun om resultater– det handler også om, hvordan du når dem. Du samarbejder med et team af kolleger, der tror på værdien af teamwork, åben og ærlig dialog og gensidig respekt. De vil både udfordre dig og støtte dig.

I Ørsted betyder ambitioner at samarbejde for at opnå resultater – og vi er en ambitiøs virksomhed. Samtidig arbejder vi bæredygtigt og lægger vægt på sundhed, trivsel og fleksibilitet. Du vil få tillid fra din leder og dit team, som stoler på, at du tager ansvar og træffer beslutninger.

En familievenlig arbejdsplads

Hos Ørsted mener vi, at alle medarbejdere fortjener et godt arbejdsliv. En stor del af dette handler om at skabe en familievenlig arbejdsplads, hvor forældre har tid til at være sammen med de børn, der bliver en del af deres familie.

I videoen herunder kan du få mere at vide om, hvordan vi samarbejder i Ørsted.

”Det, jeg virkelig sætter pris på ved Ørsted, er den mangfoldige kultur og samarbejdet med mennesker fra hele verden. Det gør Ørsted til en virksomhed i verdensklasse.”

– Jason, Programme Director of Taiwan Project Development

Vores styrende principper

I Ørsted fungerer fem styrende principper som kompas for vores måde at arbejde på.

Integritet

Vi er åbne og troværdige og har en høj etik

Passion

Vi brænder for vores arbejde og er stolte af det, vi opnår

Team

Vi værdsætter mangfoldighed og samarbejder på en ikke-hierarkisk, respektfuld og tillidsfuld måde

Resultater
Vi sætter overliggeren højt, tager ansvar og får de rigtige ting gennemført 

Sikkerhed

Vi går aldrig på kompromis med vores sundhed og sikkerhed

Fleksible arbejdsforhold

 
I Ørsted tror vi på et bæredygtigt arbejdsliv. Vi gør alt, hvad vi kan, for at tilbyde alle medarbejdere fleksible arbejdsforhold. Du får de betingelser, der skal til for at præstere og trives derhjemme og på kontoret. Også når dit liv og dine behov ændrer sig.

Vores arbejdsstyrke er global. Vi varetager forskellige roller i forskellige miljøer. Arbejder du  på kontor, aftaler du med din leder, hvor og hvornår du er på kontoret sammen med dine kolleger, og hvornår du arbejder hjemmefra. Selvom vi arbejder fleksibelt, er vores sites og kontorer vigtige sociale fællesskaber, hvor vi mødes, samarbejder og leverer. Det hele handler om at få dine personlige og arbejdsmæssige behov til at gå op i en højere enhed.

Vi er altid åbne for at tage en snak om dine specifikke behov i forbindelse med jobbet, og hvad der skal til for at du bedst kan præstere. 

I Ørsted har vi en pragmatisk tilgang til hybridarbejde for kontormedarbejdere. De fleste er på kontoret et par dage om ugen og arbejder hjemmefra resten af tiden. Vi mener, at det er dig og din leder, der skal træffe denne beslutning, så I sammen finder den balance, der passer til dine opgaver, dit team og dine personlige forpligtelser.

– Nicholas Creswell, Head of Global Talent.

Trivsel på arbejdspladsen

I Ørsted ønsker vi at skabe en sund, sikker og inkluderende arbejdsplads. For os er psykologisk tryghed lige så vigtig som fysisk tryghed, og vores kultur bygger på tillid og respekt for mennesker.

Ørsted tilbyder konkurrencedygtige sundheds- og trivselsfordele og fremmer et bæredygtigt arbejdsliv, hvor grundpillerne er balance, omsorg og energi.

Mangfoldighed og inklusion