Vores kultur

Et inkluderende team


Talent er mangfoldigt af natur. Vi har fokus på at opbygge mangfoldige og inkluderende teams, fordi medarbejdere med forskellige perspektiver styrker vores innovation og sikrer, at vi kan realisere vores vision. 

Vi ønsker altid at ansætte de bedst egnede personer, uanset baggrund og politiske eller religiøse overbevisninger.

”Vores trivsel bliver styrket af medarbejdere med forskellige perspektiver. Vi har brug for nye perspektiver for at realisere vores vision. Vi vil være en virksomhed, der bygger på idéer fra alle slags mennesker fra hele verden.”

– Nicholas Creswell, Head of Global Talent, People & Development 

Vi forventer, at alle vores medarbejdere: 

  • Ser mangfoldighed som en styrke.
  • Er nysgerrige på inklusion af mangfoldighed, drøfter det med andre og involverer sig.
  • Bidrager til en åben, støttende og inkluderende kultur, der byder forskellige perspektiver velkommen, og hvor alle trygt kan sige deres mening.

”Det, jeg virkelig sætter stor pris på ved Ørsted, og som gør det til en fantastisk arbejdsplads, er den mangfoldige kultur og samarbejdet med mennesker fra hele verden.” 

– Jason Kao, Permitting & Agreements Manager 

Et fleksibelt arbejdsliv 


For os er det vigtigt at sikre et bæredygtigt arbejdsliv. Derfor fokuserer vi ikke kun på, at vores medarbejdere skal præstere bedst muligt, men også på at skabe forudsætningerne for, at de trives med de skiftende krav, de møder i deres liv – både derhjemme og på arbejdet.

Fleksible arbejdsforhold 

Vi tilbyder fleksibilitet, hvor det er muligt. Det kan fx være at arbejde hjemmefra, gå tidligt eller møde senere, hvis du har aftalt det med din leder og stadig kan udføre dit arbejde. Har du brug for fast fleksibilitet i dit arbejdsliv, fx deltidsarbejde, kan du trygt bringe det op i løbet af ansættelsesprocessen. 

Sundhed og glæde skal være normen 


Vi tror på, at mennesker, der trives på arbejdet, er gladere og sundere. Og vi er overbeviste om, at trivsel er en vigtig katalysator for at skabe gode resultater i dit arbejde. 

Derfor har vi skabt Ørsted Life, som er et sundhedsprogram med fokus på at forbedre vores medarbejderes fysiske og mentale trivsel både på arbejdet og derhjemme.

Vores personaleforeninger tilbyder faglige, sociale og kulturelle arrangementer, hvor du kan møde dine kolleger, udvikle dig, opleve fællesskab og have det sjovt. 

En arbejdsplads for de innovative


Innovation er en integreret del af Ørsteds virksomhedskultur, og det kommer til at spille en stor rolle i vores fremtid. Som en dynamisk virksomhed i en dynamisk industri er vi helt klar over, at vi ikke nødvendigvis opnår succes i fremtiden ved at kopiere det, der gør os til markedsleder i dag. 

Medievirksomheden Fast Company har i samarbejde med Accenture kåret Ørsted til verdens 19. bedste selskab i 2020, når det gælder evnen til at skabe de bedste rammer for innovative medarbejdere.

”Vi vil gerne have en kultur, der skaber det bedst mulige miljø for nytænkning og rammer, der giver alle lyst til at være nysgerrige og innovative. Jeg ser medarbejdere på alle niveauer i virksomheden, der hele tiden forsøger at gøre tingene bedre. Det er noget, der bidrager til at drive forretningen – og den grønne dagsorden.”

– Henriette Fenger Ellekrog, Chief Human Resources Officer

Vi er altid på udkig efter nye metoder og ny teknologi, der forbedrer vores løsninger og måde at arbejde på.

Vi udfordrer konstant os selv og hinanden, så vi fortsat forbedrer os og forbliver de førende eksperter inden for vores område.

Tillid er det vigtigste redskab, når vi taler om innovation. Vi bestræber os på at lære af vores fejl, og konstant udfordre status quo.

Vores styrende principper 


I Ørsted beskriver fem styrende principper den måde, vi arbejder på som virksomhed. 

Integritet

Vi er åbne og troværdige og har en høj etik 

Passion

Vi brænder for vores arbejde og er stolte af det, vi opnår

Team

Vi viser hinanden tillid og respekt, arbejder uformelt sammen og sætter pris på mangfoldighed

Resultater

Vi sætter overliggeren højt, tager ansvar og får de rigtige ting gennemført

Sikkerhed

Vi går aldrig på kompromis med vores sundhed og sikkerhed

din udvikling

Lær mere om Ørsted – verdens mest bæredygtige energivirksomhed

At omstille til grøn energi er den største indsats vi kan gøre for at bekæmpe klimaforandringerne