Elever og lærlinge

Elevprogram


Vil du gerne prøve noget nyt og have en afvekslende hverdag? Som elev hos Ørsted får du en bred forståelse af dit fagområde, og du kan se frem til at vokse personligt, udvide dit netværk og skabe et solidt fundament for din fremtidige karriere.

Dette program er primært baseret i Danmark efter færdiggørelse af STX, HTX, HHX, HF eller Grundforløb 2 inden for data og kommunikation.

Læs mere om elevprogrammet

Lærlingeprogrammer


Lærlingeprogram i Storbritannien

Vil du starte din karriere med en rolle, der kombinerer omfattende træning med praktisk erfaring? Med Ørsteds lærlingeprogram kan du skabe et solidt fundament for din videre karriere inden for fx ingeniørvidenskab, ledelse, sikkerhed og projektledelse. Det treårige lærlingeprogram kombinerer holdundervisning og praktisk erhvervserfaring, så du kan lære, hvordan du sikkert driver og vedligeholder vores havvindmøller i Storbritannien – eller andre steder i verden.

Dette program er på nuværende tidspunkt tilgængeligt i Storbritannien (Grimsby og Barrow) efter afsluttet studentereksamen eller tilsvarende. Der åbnes for ansøgninger i 2022.

Link til mere information

Lærlingeprogram i Taiwan

Kunne du tænke dig at kombinere høj faglighed og karriereudvikling og samtidig være med til at forme Taiwains fremtid inden for vedvarende energi? Med Ørsteds lærlingeprogram i Taiwan får studerende på andet år af bacheloruddannelserne på Da-Yeh University (DYU) den uddannelse og erfaring, der kræves for at drive og vedligeholde vores havvindmøller i Taiwan og Stillehavsområdet sikkert og effektivt.

Dette program er tilgængeligt i Taiwan for studerende indskrevet på DYU. Der åbnes for ansøgninger i 2022. Find oplysninger om, hvordan du ansøger, på denne side.

Vores kultur

Lær mere om, hvad der gør os unikke
hos Ørsted

Vi ønsker at bringe det bedste frem i vores ansatte ved at lade dem udvikle sig og bruge deres talent.