Ansættelsesproces

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kolleger, der kan hjælpe os med at skabe en grønnere fremtid. Her kan du se faserne i ansættelsesprocessen og hvad du kan forvente. Du får også tips fra vores rekrutteringskonsulenter.

Start din ansøgningsrejse ved at læse om Ørsted. Research

Research
Match dine kompetencer og interesser med de roller, du er interesseret i. Find dit match

Find dit match
Se vores eksperters råd om ansøgningen for at komme godt i gang. Lav din ansøgning

Lav din ansøgning
Gå til stillingsopslaget, og ansøg online. Ansøg

Ansøg
Du hører altid fra os uanset udfaldet af din ansøgning. Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen
Under samtalen fokuserer vi på dine faglige og personlige kvalifikationer. Samtale og test

Samtale og test
Tillykke! Du er nu en del af teamet. Velkommen til Ørsted

Velkommen til Ørsted
Being Ørsome

Hvad leder vi efter?

Vores styrende principper beskriver den måde, vi samarbejder på i Ørsted, og hvad der driver os i vores daglige arbejde. Derudover har vi fastlagt ni egenskaber, der definerer, hvordan vi forventer, at vores medarbejdere bidrager til vores succes – både nu og i fremtiden.

Ingen er lige stærke inden for alle af dem, men disse ’Being Ørsome-egenskaber’ fortæller dig, hvad vi leder efter, når vi ansætter nye medarbejdere til vores team. Vi håber, at du kan genkende nogle af disse egenskaber hos dig selv.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan søger jeg en stilling hos Ørsted?

  Ledige stillinger bliver slået op på vores karriereside, og din ansøgning skal indsendes online. I alle stillingsopslag er der en ’Ansøg’-knap, som du klikker på for at få adgang til vores ansøgningsportal. Hvis du allerede har en profil, kan du logge ind her. Alternativt kan du blot oprette en konto. Når du har udfyldt formularen og uploadet dine dokumenter, kan du enten trykke på ’Save’ for at afslutte din ansøgning senere eller på ’Apply’ for at sende din ansøgning.

  Med dine loginoplysninger kan du altid kontrollere status på din ansøgning og ændre oplysningerne på din kandidatprofil. Du kan dog ikke redigere din ansøgning, når den er overgået til screeningstatus.

 • Skal jeg nogensinde betale for at søge et job eller komme til samtale i Ørsted?
  Nej! Desværre bliver Ørsteds navn og logo en gang imellem misbrugt i falske jobannoncer, der især cirkulerer på de sociale medier. Svindlere kan også finde på at kontakte potentielle kandidater med et jobtilbud og opkræve et depositum i ansættelsesprocessen. Ørsted opkræver aldrig nogen form for betaling i ansættelsesprocessen. Alle vores ledige stillinger bliver slået op her på karrieresiden, og du skal altid sende din ansøgning online i vores ansøgningsportal.
 • Kan jeg ændre min ansøgning efter at have søgt en stilling?
  Når du indsender din ansøgning, opretter du en kandidatprofil. Du kan tilgå din ansøgning via din profil under ‘Job Applied’. Ansøgningen kan redigeres, så længe der står 'New application' i statusfeltet. Står der 'In progress', kan du ikke længere ændre i den. 
   
 • Accepterer I uopfordrede ansøgninger?

  Ørsted tager ikke imod uopfordrede ansøgninger. Alle kandidater skal henvende sig via vores hjemmeside. Det gør vi for at være grundige og retfærdige over for alle kandidater. Det er vigtigt, at alle ansøgninger samles på samme sted, så vi kan sikre ens tid og ressourcer til alle. Vi tager også databeskyttelse alvorligt, og ved at anvende vores hjemmeside sikrer vi, at alle ansøgninger behandles i overensstemmelse med GDPR.

 • Hvem skal jeg adressere ansøgningen til?
  Du er velkommen til at bruge en generisk hilsen.
 • Jeg har tidligere ansøgt/været til samtale og blev ikke valgt. Kan jeg søge igen?
  Absolut. Du er mere end velkommen til også at søge ledige stillinger i fremtiden.
 • Kan jeg søge flere stillinger?
  Ja. Vi anbefaler, at du vælger de stillinger, som du mener passer bedst til dig og det næste skridt i din karriere.
 • Hvilket sprog skal jeg skrive mine ansøgningsdokumenter på?
  Vi anbefaler typisk at søge på engelsk. Vi er en international virksomhed, og de fleste af vores stillingsopslag er på engelsk. Men hvis stillingsopslaget er skrevet på dit modersmål, og du er mere tryg ved at skrive på dit eget sprog, så er det også helt fint.
 • Hvornår kan jeg forvente svar på min ansøgning?
  Vi besvarer alle kandidater så hurtigt som muligt. 
 • Jeg er ikke blevet indkaldt til jobsamtale. Kan jeg få feedback på min ansøgning? 
  Vi har desværre ikke ressourcer til at give individuel feedback til alle ansøgere, men du kan forvente feedback efter en jobsamtale. 

Søg jobs

Søg efter specifikke roller og lokationer for at finde et job, der passer til dig

Bliv en del af Ørsted og vær med til sammen at skabe en verden, der kører udelukkende på grøn energi