Mod et større mål


Vi forandrer verdens elforsyning og går forrest i den globale omstilling til grøn energi. Vi stod bag verdens første havvindmøllepark, og vi har flere gange slået rekorden for den største havvindmøllepark i verden. Vi har gennemført en komplet omstilling af vores forretning fra fossile brændsler til vedvarende energi og er tre år i træk blevet kåret til verdens mest bæredygtige energiselskab.

Som medarbejder i Ørsted, er du med helt fremme i den globale grønne omstilling, og dit arbejde vil bidrage til at skabe en reel forskel på vejen mod en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

Bliv klogere på Ørsted

En arbejdsplads med fokus på trivsel


I Ørsted lægger vi vægt på, at alle medarbejdere trives, yder deres bedste og udvikler sig. og vi fokuserer på at få det bedste frem i alle vores medarbejdere. Vi tror på, at talent er mangfoldigt af natur, og vi er stolte af vores inkluderende kultur, der favner en mangfoldig tilgang til udfordringer. Det er også vigtigt for os, at vores medarbejdere er sunde og glade, når de er på arbejde. Derfor fremmer vi aktivt fysisk og mental trivsel.


Læs mere om vores kultur

Et sted, hvor du kan udvikle din karriere


Det er vores ambition, at vores dygtige medarbejdere skal drive vores fortsatte vækst som en global leder inden for grøn energi. Vi vil hjælpe dig med at udfolde dit fulde potentiale og udvikle dit talent gennem bland andet uddannelse, feedback, samarbejde og udfordrende opgaver.


Læs mere om, hvordan du kan styrke dit talent

Lokaliteter

Udforsk vores lokaliteter og se, hvor en karriere hos Ørsted kan bringe dig hen 

Vi opererer på tværs af tre kontinenter – Europa, Nordamerika og Asien – alle steder, hvor du har mulighed for at opbygge din karriere