Din udvikling

Det er Ørsteds ambition, at vi hele tiden skal udvikle os som en global leder inden for grøn energi – drevet af talent

 

Vi forsøger altid at få det bedste frem i alle medarbejdere ved at give dem de rette forudsætninger for at udnytte deres fulde potentiale. Vores medarbejdere er nøglen til vores fremtidige vækst, og derfor investerer vi massivt i deres udvikling. 

Styrk dit talent

Udnyt dit potentiale 


Hos os får du hver dag mulighed for at udnytte dine kompetencer og dit potentiale. Du og din leder finder i fællesskab ud af, hvordan du får succes i Ørsted, og hvilke ressourcer du har til rådighed, så I kan skabe den bedste karrierevej for dig. 
 
Vi tilbyder kurser og støtter networking, coaching og andre former for læring. Vi tror på, at du lærer mest af den erfaring, du får i det daglige arbejde. Derfor er det vigtigt at gøre læring til en del af din hverdag, så du udvikler dig personligt og fagligt.
 
Det handler om din karriere, så vi tilskynder dig til at tage ansvar for din egen udvikling – naturligvis med support fra din leder. Vi opfordrer dig også til at bede om feedback og i det hele taget være opmærksom på de mange veje til udvikling, som Ørsted tilbyder. 
 

”Det er ikke mindst takket være vores dygtige medarbejdere, at vi hele tiden gør fremskridt. Og vi har brug for en masse kompetente medarbejdere i hele verden for at fortsætte vores vækstrejse.”

Henriette Fenger Ellekrog, Chief Human Resources Officer, Ørsted. 
Tips til at styrke dit talent
  • Udarbejd en udviklingsplan sammen med din leder
  • Tag selv initiativ til at opsøge udviklingsmuligheder 
  • Sørg for at lære noget nyt hver eneste dag
  • Bed om personlig feedback fra dine nærmeste kolleger
  • Sørg for at evaluere efter vigtige projekter 
  • Del dine fejl, så du kan lære af dem 
  • Vær nysgerrig, og få andre til at stille dig kritiske spørgsmål 
  • Tag imod gode råd, og brug dem i dit arbejde 
 

Løbende udvikling 


De årlige udviklingssamtaler sikrer, at du bliver ved med at udvikle dig, styrker din arbejdsglæde og får en konkurrencedygtig løn. 
 
People Review

En gang om året drøfter din leder din udvikling med sine lederkolleger i afdelingen. Deres feedback bliver delt med dig, så du kan bruge den i din fremtidige udvikling.

Udviklingssamtale (PDD)

Du og din leder mødes to gange om året for mere struktureret at tale om læring og kompetenceudvikling, og hvad der er vigtigt for dig. Derudover har I løbende udviklingssamtaler.
Hvert år udarbejder du og din leder en udviklingsplan for dig. Du er selv ansvarlig for at gennemføre din plan, men får naturligvis støtte fra din leder og Ørsted. 

 

”Udviklingssamtalerne er ikke kun en fast årlig begivenhed, men en vigtig del af den måde, vi arbejder sammen på. Og begge parter skal både give og bede om feedback.” 

- Nicholas Creswell, Global Head of Talent 
Lønevaluering

Din løn bliver vurderet ud fra dine resultater, din rolle og dine mål. 

People Matter

Denne årlige undersøgelse giver et vigtigt indblik i din og dine kollegers arbejdsglæde og motivation og er med til at sikre, at vi hele tiden har fokus på at forbedre vores arbejdsplads – både i de enkelte teams og på koncernniveau.

 

Vores tilgang til læring 


Du lærer mest af dine erfaringer og andre mennesker. Derfor tager vi udgangspunkt i 70:20:10-modellen. 
 

70 % læring gennem erfaring 

Du lærer som udgangspunkt mere af dine egne erfaringer end ved at tage kurser. Vi hjælper dig med at sikre, at der er fokus på din udvikling i dit arbejde.

20 % læring gennem andre 

To hjerner arbejder bedre end en, og vi vokser gennem viden, råd og inspiration fra andre. Derfor er det vigtigt, at du arbejder sammen med kolleger, der tænker anderledes, har andre kompetencer og ser tingene fra andre perspektiver end dig. Det udvikler dig, så du kan opnå endnu bedre resultater. 

10 % læring gennem uddannelse

Af og til kan det rigtige kursus dog gøre en stor forskel. Ørsted tilbyder kurser, der er skræddersyet til netop dine behov. 

Ørsted Academy 


Høje ambitioner på alle niveauer er en forudsætning for at fastholde vores førende position inden for grøn energi. Derfor har vi Ørsted Academy, som tilbyder unikke kurser skræddersyet til at udvikle dine kompetencer og styrke din karriere. Vi tilbyder kurser til Ørsteds medarbejdere i hele verden. Det giver en ekstra bonus i form af et omfattende netværk af dygtige kolleger, du kan udvikle dig sammen med.
 
Lederuddannelse: Vis vejen til succes 
Ørsted Academy tilbyder en række kurser og programmer, som er med til at gøre vores ledere endnu dygtigere. Kurserne dækker emner som ledelse af andre, ledelse af ledere, distanceledelse, uddannelse af teamledere og uddannelse i personlig kommunikation. 
 
Specialistuddannelse: Skab endnu bedre resultater 
Vores specialister bygger det fundament, der skal sikre Ørsteds konkurrencedygtighed i fremtiden. Derfor tilbyder Ørsted Academy kurser, hvor du kan udvikle de nødvendige kompetencer. Vi tilbyder kurser i emner som personlig kommunikation, kommunikation og præsentation, personligt lederskab samt samarbejde og influencing.  
 
Projektlederuddannelse: Få tingene til at ske 
Som projektleder fører du strategier ud i livet. Det kræver, at du kan navigere i komplekse situationer, mens du udstråler overblik, overholder deadlines og kommunikerer klart. Ørsted Academy tilbyder en ambitiøs uddannelse i projektledelse, der styrker dig i den rolle. Uddannelsen er baseret på rammerne fra The International Project Management Association (IPMA). Emnerne omfatter Project Foundation & Facilitation, People & Teams, Controlling and Change Management og din rolle som projektleder. 
 

 ”I en markedsledende virksomhed som Ørsted er der masser af muligheder for at lære af de bedste i branchen. Jeg føler virkelig, at jeg kan vokse både personligt og fagligt, og at jeg hele tiden lærer noget nyt.”

- Rachel Meyer, Project Assessment Senior Project Lead, Offshore Wind 
På tværs af karriereforløb: Funktionel undervisning 
Ørsted Academy tilbyder også en lang række kurser inden for bl.a. problemløsning og kommunikation, distancesamarbejde, sprogundervisning, IT og designtænkning. 
 
Talentprogrammer 
Hvert år nominerer vi en bred gruppe af medarbejdere med potentiale til at deltage i vores talentprogrammer. Formålet med programmerne er at gøre dygtige medarbejdere endnu dygtigere, opbygge globale netværk og sikre, at både vores medarbejdere og vores forretning altid præsterer optimalt.

Et hurtigt kig på ørsted

Lær mere om Ørsted – verdens mest bæredygtige energivirksomhed

Det største vi kan gøre for at bekæmpe de klimaændringer, vi står overfor, er at omstille verden til grøn energi.