Vores kampagner

Årets-energibundt
Børn og fritid

Årets Energibundt

Ørsted vil gerne hylde det fantastiske arbejde, tusinder af frivillige hver dag yder i landets idrætsforeninger.

Derfor har vi sammen med Danmarks Idrætsforbund stiftet prisen Årets Energibundt, der tildeles en frivillig, som med sit utrættelige arbejde gør en forskel for sin forening og fællesskabet.

Læs mere her
Act now

Act now video

Det er nu, vi skal sætte skub i den grønne omstilling og beskytte vores fælles hjem.

Se videoen
Act now

Green manifesto

Hos Ørsted vil vi gerne være med til at sætte fart på den globale grønne omstilling.

Det kræver en indsats fra borgere, virksomheder og regeringer, hvis vi skal skabe den systemændring, der skal til for at bremse CO2-udledningerne.

Læs mere her
Børnebogen
Børn og fritid

Er det mit hjem?

Vi ønsker at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi, og vores børn kommer til at spille en afgørende rolle i at nå dette mål. Derfor udgiver vi en børnebog, som hjælper forældre med at forklare deres børn, hvorfor vi skal passe godt på vores fælles hjem, Jorden.

Læs mere her
Act now

Climate Action Now

In this five episode podcast series we explore the solutions and dive into why the key to reaching our collective climate goals lies with the global energy sector and a systemic, swift transition from black to green energy. You will meet experts and strategists driving green transformation and understand the different components needed to get there in time to protect our home.

Se mere her
Act now

360° VR-rumsafari

Tag med vores erfarne hold af astronauter på en virtuel rumrejse. Sammen vil I få en fantastisk oplevelse, hvor I rejser gennem rummet og ser vores planet, som du aldrig har set den før, i al sin skrøbelige skønhed.

Se mere her
Børn og fritid

Undervisning

Hvem siger, at undervisning i naturfag, fysik og kemi skal være kedelig? Og hvem siger, at undervisningen skal foregå i klasseværelset?

Læs mere her
Børn og fritid

Vores hjem

Gratis undervisningsmateriale til 0. og 1. klasse.

Se mere her
Act now

Whitepapers

Ørsted har lavet en række dybdegående whitepapers om emnet grøn energi og omstilling.

Se mere her

Hvem er vi?

Klimaforandringerne er en realitet, og de er hastigt ved at forandre levevilkårene på Jorden. For at beskytte vores fælles hjem skal vi blive bedre til at forsyne den med grøn strøm.