Tank El - Strøm til markedspris

El til erhverv med et elforbrug under 
100.000 kWh om året

Tank El – automatisk optankning af strøm til markedspris


Tank El er el til erhvervskunder med et årligt elforbrug under 100.000 kWh. Din elpris er baseret på et gennemsnit af den aktuelle markedspris ved udgangen af hver måned.  

Priser på Tank El

Øst for Storebælt 225,12 øre/KWh
Vest for Storebælt 227,26 øre/KWh

 

  • Månedens priser på Tank El er gældende for december måned og er baseret på et gennemsnit af månedens aktuelle markedspriser.
  • Priserne er ekskl. transport af el, elafgifter, offentlige forpligtelser og moms.

  • Der er et månedtligt abonnement på 20 kr. eksklusive moms 
  • Prisen offentliggøres i starten af måneden efter 3. hverdag


Download vilkår for aftale med Ørsted om Tank El og aftale om Grøn Tank El (15.04.2021)

Udsæt dele af energiregningen med indefrysningsordning  


Indefrysningsordningen er en del af Folketingets vinterhjælpepakke, der blev vedtaget i september 2022 som en midlertidig håndsrækning til private virksomheder og foreninger under inflationen og de meget høje energipriser.  

Ordningen gør det muligt at få indefrosset en del af jeres energiregning, hvis prisen på energi når over et fastsat prisloft.  


Indefrysningsordning med Tank El

Melder I jer til indefrysningsordningen som Tank El kunde, vil jeres forudbetaling blive beregnet på baggrund af prisen med prisloft. I kan derfor forvente en reduceret forudbetaling i indefrysningsperioden afhængigt af jeres forbrug.  

Efter indefrysningsperiodens udløb den 31. oktober 2023, vil vi igen beregne jeres forudbetaling ud fra den aktuelle elpris uden prisloft. Jeres forudbetaling vil derfor øges, afhængigt af jeres forbrug. 

Læs mere om indefrysningsordningen og tilmeld jeres virksomhed på orsted.dk/indefrys - eller se flere informationer på Erhvervsstyrelsen og Virksomhedsguiden


Automatisk betaling og ingen binding


Med Tank El får du en fleksibel aftale uden binding. Du kan opsige aftalen med en måneds varsel til den 1. i måneden. Vi beregner, hvad du skal betale og sender dig en faktura på mail. Forudbetalingen sker helt automatisk enten via Betalingsservice eller et betalingskort (Visa, MasterCard mm.). 

 
Kundeservice medarbejder

Rådgivning om elaftale

Har I brug for vejledning i forhold til jeres virksomheds behov, eller ønsker I at få et tilbud på en elaftale.


Ring på 99 55 35 00

Illustration af kvinde ved skrivebord

Tank El selvbetjening

Log på selvbetjeningen med dit kundenummer og din adgangskode. Adgangskoden finder du på din Tank El regning, som vi har sendt til din e-mail.