Køb energi fra verdens
mest bæredygtige energiselskab
– for fjerde år i træk

 

Gasforsyning - Energistyrelsen erklærer ”Early Warning

 

Energistyrelsen er mandag den 20. juni gået et niveau op i gasberedskab og har erklæret ”Early Warning”. Det er første niveau i Danmarks samlede plan for at sikre gas i tilfælde af en alvorlig forsyningskrise. Early Warning betyder, at der kan opstå en situation med en betydeligt forringet gasforsyningssituation. Energistyrelsen har dialogen med de enkelte virksomheder, der kan blive påvirket i en eventuel alvorlig gasforsyningskrise.

Der kommer stadig gas til Danmark via Tyskland, men Rusland har reduceret gasleverancerne via Nord Stream 1 til Tyskland med 60%.

Læs mere om ”Early warning” hos Energistyrelsen -  eller ring til os på 99 55 35 35, hvis du har spørgsmål til din gasaftale eller gasforsyning.


Ekstremt svingende og høje energipriser

 

Siden efteråret sidste år har energipriserne været stigende. Men den nuværende situation i Ukraine og reduktionen af russisk gasleverance via Tyskland, har betydet en yderligere stigning i energipriserne og et meget usikkert og nervøst marked. Især gasprisen er påvirket af den nuværende situation, men da der er en meget tæt sammenhæng imellem el- og gasmarkedet, er elprisen også steget markant.

Den stigende uforudsigelighed og det høje prisniveau  kræver indsigt og løbende fokus på udviklingen i markedet – det gør vi for jer.

Kontakt os nu - vi hjælper jer med at vælge den løsning, der passer bedst til jer i denne helt specifikke markedssituation.

 Læs mere om udviklingen på energimarkedet

 

Hvorfor svinger gas- og elpriserne?

Energimarkedet er et af verdens mest svingende markeder. Der kan opstå pludselige prisudsving fra time til time.

Ring til os på 99 55 35 35

Få hjælp til at finde den naturgas- eller elaftale der passer bedst til jeres virksomhed.


Bestil en opringning  – vi kontakter dig indenfor 24 timer på hverdage. 

Med Grøn El får jeres virksomhed certifikater fra klimavenlig europæisk vindmølleproduktion

Bæredygtighed er blevet en vigtig del af virksomheders forretning og identitet. Hos Ørsted mener vi, at det skal være nemt at tage det grønne valg - især virksomheder, der ønsker den grønne omstilling og en mere bæredygtig fremtid. 

 

Læs mere om Grøn El til erhverv

 

Køb El

Lad os hjælpe jer med at vælge den elaftale, der passer bedst til jeres budget og risikoprofil. 

Køb Naturgas

Få en naturgasaftale, som passer lige præcis til jeres virksomhed. Få mest ud af jeres naturgasaftale – tal med en rådgiver.

Ørsted et bæredygtigt valg


Hos Ørsted arbejder vi hver dag for at omstille energien til mere grønt. Bæredygtighed er blevet en vigtig del af vores forretning og identitet. Vi ønsker også, at det skal være nemt for dig at tage et grønt valg for din energi. 

Icon of green energy

Køb Grøn El

Få dækket jeres elforbrug med grønne certifikater fra europæiske vindmøller

Køb Biogas

Læs om fordelene ved biogas – og hvordan Ørsted køber og indløser bionaturgascertifikater, svarende til den aftalte mængde.

Kontakt os

Har du brug for hjælp, så bestil en opringning. Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage.

Ring til os på 99 55 35 35

Mandag-torsdag kl. 9-16, fredag kl. 9-15

Klimavenlig energi – og vores grønne omstilling

Energi står i dag for 73 % af verdens samlede udledning af CO2. Vores vision er at skabe en verden, der udelukkede, kører på grøn energi.