Mit Ørsted

Mit Ørsted

På Mit Ørsted finder I alt, hvad I skal vide, om selvbetjeningen, jeres regning og løbende ændringer.

{{ product.badgeText }}
{{ product.header.texts.first }}
{{ product.header.texts.second }}
{{ product.header.texts.third }}

Tilmeld jeres virksomhed
Tank El

Med en Tank El aftale bliver det nemt for dig:
Du vælger selv, hvor ofte du vil betale, og det hele foregår automatisk, så du ikke skal bruge tid på det.

Forstå jeres regning

Forstå jeres regning

Få hjælp til at forstå jeres regninger
med denne guide.

Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed


Vær med!

Det er nu, vi skal sætte skub i den grønne omstilling og beskytte vores fælles hjem.

CORONA-VIRUS:
VI TAGER ANSVAR

Set i lyset af den verdensomspændende udbrud af COVID-19  følger Ørsted naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer (klik her) for at forebygge smittespredning. Vi har derfor taget følgende forholdsregler:

Kundekontakt: Som Ørsted erhvervskunde kan du fortsat kontakte os, som du altid har gjort. På baggrund af myndighedernes anbefalinger har vi bedt vores medarbejdere om at arbejde hjemmefra med mindre de varetager kritiske aktiviteter, der er nødvendige for at opretholde energiforsyningen eller andre kritiske funktioner . Vi gør vores bedste for stadig at være tilgængelig for alle kunder. Du møder os på de samme platforme som normalt. Men vi beder om forståelse for en lidt længere svar- og behandlingstid end den du, som Ørsted kunde, er vant til.

 

Fysiske møder: Vi følger situationen nøje og ønsker ikke at bidrage til øget risiko for smitte. Af den grund afholder vi på nuværende tidspunkt ikke fysiske kundemøder .Vi tilstræber, at møderne så vidt muligt i stedet afholdes på telefon eller digitalt. Disse tiltag opretholdes i overensstemmelse med, hvordan myndighedernes retningslinjer udvikler sig.

Online: På ørsted.dk finder du en del gode informationer der kan hjælpe dig videre. Også selvbetjeningen er et besøg værd. Find blandt andet dine regninger og forbrugsdata.  

Du kan læse mere om Ørsted og COVID-19 her