Fastpris Kombi

– få fast elpris på op til 80% af jeres elforbrug

Fastpris Kombi – højere budgetsikkerhed


Fastpris Kombi er elaftalen til jer, som ønsker højere budgetsikkerhed, og ikke ønsker at løbe en større risiko i et marked med stor uforudsigelighed og svingende priser.


Fastpris Kombi er vores elaftale, hvor I kan fastlåse op til 80% af jeres forventede elforbrug  til en fast elpris i den aftalte leveringsperiode. Det kræver tid og ressourcer at følge energimarkedet – især på nuværende tidspunkt. Vi følger prisudviklingen og markedet tæt for jer, og ønsker I større budgetsikkerhed i et usikkert og svingende marked, kan vi tilbyde Fastpris Kombi. 

For at få Fastpris Kombi kræver det, at I har et årligt elforbrug på over 100.000 kWh. Hvis I har et elforbrug under 100.000 kWh årligt, skal I vælge Tank El.


Hør mere om Fastpris Kombi


Hos Ørsted følger vi prisudviklingen og markedet tæt – og vi er altid klar til at rådgive jer om, hvilken elaftale der passer bedst til jeres behov. 


Ønsker I at høre mere om Fastpris Kombi eller andre muligheder, så ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning.

Fast eller variabel elpris?


Der er fordele ved begge slags aftaler. Hvilken elaftale I skal vælge, kommer i høj grad an på jeres risikovillighed. Når I vælger Fastpris Kombi, kan prisen i perioder være lavere eller højere end markedsprisen. Ved at låse prisen fast for op til 80% af jeres forbrug, får I større økonomisk sikkerhed, fordi I kender en større del af jeres omkostninger på forhånd.

Hos Ørsted har vi flere forskellige elprodukter med hver deres fordele. Hvis I ønsker en elaftale med variabel pris, kan I  f.eks. vælge Spotpris. Med en variabel prisaftale, betaler I for den aktuelle markedspris på el. Det betyder, at prisen I skal betale både kan falde og stige. Fordelene er, at I sparer penge, når prisen er lav. 

Kontakt os og hør om mulighederne i forhold til jeres behov og risikoprofil.

Bliv opdateret på energimarkedet


Elmarkedet er et volatilt marked, hvilket betyder at priserne kan stige og falde time for time, dag for dag. Generelt er der på energimarkedet meget svingende priser, som er forårsaget af flere forskellige faktorer.

El bliver importeret og eksporteret ligesom mange andre varer. Elpriserne handles på elbørsen Nord Pool, hvor elprisen fastsættes hver time på baggrund af blandt andet udbud og efterspørgsel. 

Hold dig opdateret på energimarkedet med vores Markedsindsigt. 

Modtag vores Markedsindsigt

Rådgivning om elaftale

Ønsker I at vide mere om Fastpris Kombi eller andre muligheder, så ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning