El Fastpris er sat på pause

Siden efteråret sidste år har energipriserne været stigende. Men situationen i Ukraine og reduktionen af russisk gasleverance via Tyskland til blandt andet Danmark, har betydet en yderligere stigning i energipriserne og et meget usikkert og svingende marked. På den baggrund har vi valgt at sætte vores Fastpris løsning på pause. 


Den stigende uforudsigelighed og det høje prisniveau kræver indsigt og løbende fokus på udviklingen i energimarkedet – det gør vi for jer.


Kontakt os nu - vi følger markedet tæt og kan hjælpe jer med at vælge den bedst mulige løsning i denne helt specifikke markedssituation.


El til fast pris – den budgetsikre aftale

Fastpris er elaftalen til jer, som ønsker budgetsikkerhed, og ikke ønsker at løbe nogen risiko i et marked med stor uforudsigelighed og svingende priser.


Med Fastpris er der ingen overraskelser, og I kan trygt budgettere med jeres elforbrug. Jeres pris ligger nemlig fast i hele aftaleperioden.

For at få Fastpris kræver det, I har et årligt elforbrug på over 100.000 kWh. Hvis I har et elforbrug under 100.000 kWh årligt, skal I vælge Tank El

Fastpris - bekymringsfri budgettering med jeres elforbrug


Fordele ved at vælge el til fast pris:

  • I betaler samme elpris hver måned i hele aftaleperioden
  • I undgår prisændringer og får ro i budgettet
  • I sparer tid og ressourcer på ikke at skulle følge prisudviklingen.

Leveringsbetingelser gældende fra den 15. april 2021 (PDF)


Nemt at blive kunde hos Ørsted


Elmarkedet er i konstant bevægelse og meget uforudsigeligt. Hos Ørsted følger vi prisudviklingen og markedet tæt – og vores rådgivere er altid klar til at svare på jeres spørgsmål eller rådgive jer om, hvilken elaftale der passer bedst til jeres behov. 


Uanset hvilken løsning I vælger så hjælper vi jer med skiftet fra jeres nuværende elselskab. I modtager jeres el fra Ørsted fra den dato aftalen starter.


Kontakt os og hør om, hvilke muligheder I har, og hvilken aftale der passer til jeres risiko. 

Kundeservice medarbejder

Rådgivning om elaftale

Ønsker I at vide mere om Fastpris, så ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Fast eller variabel elpris?


Der er fordele ved begge slags aftaler. Hvilken elaftale I skal vælge, kommer i høj grad an på jeres risikovillighed. Når I vælger Fastpris, kan prisen i perioder være lavere eller højere end markedsprisen. Ved at låse prisen fast får I større økonomisk sikkerhed, fordi I kender jeres beløb på forhånd.

Hos Ørsted har vi flere elprodukter med hver deres fordele. Hvis I ønsker en elaftale med variabel pris, kan I  f.eks. vælge Spotpris. I kan også vælge Mixpris, som er en kombination af både Fastpris og Spotpris. Med en variabel prisaftale, betaler I for den aktuelle markedspris på el. Det betyder, at prisen I skal betale både kan falde og stige. Fordelene er, at I sparer penge, når prisen er lav. 

Bliv opdateret på energimarkedet


Elmarkedet er et volatilt marked, hvilket betyder at priserne kan stige og falde time for time, dag for dag. Generelt er der på energimarkedet meget svingende priser, som er forårsaget af flere forskellige faktorer.

El bliver importeret og eksporteret ligesom mange andre varer. Elpriserne handles på elbørsen Nord Pool, hvor elprisen fastsættes hver time på baggrund af blandt andet udbud og efterspørgsel. 

Hold dig opdateret på energimarkedet med vores Markedsindsigt. 

Modtag vores Markedsindsigt

Kundeservice medarbejder

Ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Hvis I har spørgsmål, eller I vil vide mere, så udfyld formularen og vi kontakter jer inden for 2 timer.

-Hvis I skriver til os inden kl. 14