Gas Fastpris er sat på pause

Siden efteråret sidste år har energipriserne været stigende. Men situationen i Ukraine og reduktionen af russisk gasleverance via Tyskland til blandt andet Danmark, har betydet en yderligere stigning i energipriserne og et meget usikkert og svingende marked. På den baggrund har vi valgt at sætte vores Fastpris løsning på pause. 


Den stigende uforudsigelighed og det høje prisniveau kræver indsigt og løbende fokus på udviklingen i energimarkedet – det gør vi for jer.


Kontakt os nu - vi følger markedet tæt og kan hjælpe jer med at vælge den bedst mulige løsning i denne helt specifikke markedssituation.


Fast pris på gas i hele leveringsperioden 


Med fastpris er I fri for at bekymre jer om stigende naturgaspriser. Fastpris er til jer, som først og fremmest ønsker budgetsikkerhed, og ikke ønsker at løbe nogen risiko. Når I vælger Fastpris er der ingen overraskelser, og I kan trygt budgettere med jeres gasudgifter. 


Ingen uforudsigelige prisændringer

Der er en række fordele, når I vælger Fastpris. Med Fastpris er der ingen overraskelser og I kan trygt budgettere ud fra jeres gasforbrug, da prisen ligger fast i hele aftaleperioden. Og der kan være penge at spare, hvis gaspriserne stiger.

Hvis I derimod gerne vil følge markedsprisen og kan se fordelene ved at betale den aktuelle pris måned for måned, skal I vælge Månedspris. Med Månedspris kan der være penge at spare penge, når gasprisen er lav. 

Fordele ved en fast pris på gas 


  • I betaler samme pris på gas i hele aftaleperioden 
  • Ingen uforudsigelige prisændringer 
  • Bekymringsfri budgettering med jeres gasudgifter
  • I sparer tid og ressourcer på ikke at skulle følge prisudviklingen 
  • Intet abonnement på en Fastpris gasaftale

 

Rådgivning om gasaftale

Har I brug for vejledning i forhold til jeres virksomheds behov eller ønsker I at få et tilbud på fastpris


Ring på 99 55 35 35 

Det skal I vide om gasprisen


Prisen for jeres gasforbrug er opgjort pr. m3 naturgas og er sammensat af forskellige dele. Den består af en gaspris samt en række faste udgifter i form af afgifter og distribution. Det er kun selve naturgasprisen, som er afhængig af den aftale, I har valgt med os. 

Læs mere om naturgasregning

Prisen på naturgas gas handles på gasbørsen dagligt. Naturgasprisen påvirkes, udover udbud og efterspørgsel, af flere forskellige faktorer, så som klima, politiske og økonomiske forhold. 

Læs mere om hvad der påvirker prisen på naturgas

Biogas

Bionaturgas – gas fra organisk materiale 

Hos Ørsted kan I afdække jeres naturgasforbrug med biogascertifikater til jeres grønne regnskab.

Bliv opdateret på gasmarkedet


Gasmarkedet er et volatilt marked, hvor der sker udsving fra dag til dag samt måned til måned og hen over årets sæsoner. 

Hold dig opdateret på energimarkedet med vores Markedsindsigt

 

Modtag opdateringer om prisudvikling på naturgas 

Ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Vi svarer jer inden for 2 timer på hverdage, hvis I skriver til os inden kl. 14