Få over 50 % rabat på Complete7’s digitale energibesparende forløb som Ørsted kunde


Bliv kontaktet


Få muligheden for energibesparelser og styrk jeres virksomhedsprofil


Vi tilbyder jer som Ørsted kunde en digital energirådgivningsløsning via vores samarbejdspartner – Complete7. Løsningen kan hjælpe især små- og mellemstore virksomheder (SMV) med at imødekomme udfordringer, styrke konkurrenceevnen og spare op til 30 % på energiforbruget.

Normalt koster løsningen kr. 24.500 ekskl. moms om året. Som Ørsted kunde opnår I en besparelse på over 50 % - så løsninger koster 11.400 om året - eller en månedlig pris på kr. 950.- ekskl. moms. 

Vi er bevidste om de udfordringer små- og mellemstore virksomheder står overfor i forbindelse med energieffektivisering og den grønne omstilling. Derfor har vi indgået et samarbejde med Complete7, så du som Ørsted kunde kan få muligheden for at energioptimere og stå stærkere overfor leverandører, kunder eller nye potentielle medarbejdere.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, eller vil vide mere, så ring til os på 99 55 35 35. Du kan også udfylde formularen, og vi kontakter dig inden for 2 timer på hverdage, hvis du skriver til os inden kl. 14.

Complete7-løsningen gør det nemt


I bliver guidet simpelt og effektivt til en forventet energibesparelse på 10-30  % med Complete7. 

Complete7’s løsning er et digitalt forløb, hvor I får konkrete anbefalinger og værktøjer indenfor områder som elektricitet, vand/varme, medarbejderadfærd, ESG-rapportering, og meget mere. Alt dette sker på baggrund af individualiseret data fra jeres virksomhed, og fører til gratis eller low-cost initiativer. Løsningen holder jer i hånden hele vejen, og giver jer mulighed for at dokumentere indsatsen.

SMV’ernes situation


I sær små- og mellemstore virksomheder står i en situation, hvor de kommer mere og mere under pres fra både værdikæden og omverdenen, men mangler tid og ressourcer til at imødekomme dette. Presset opstår i behovet for både grøn omstilling og dokumentationen heraf. 

Derfor er den grønne omstilling så vigtig for jer


Den grønne omstilling er afgørende for små- og mellemstore virksomheder. Både i forhold til et fælles ansvar overfor miljøet, men også som en strategisk forretningsbeslutning. Arbejdet med at reducere energiforbruget og CO2-aftrykket hjælper virksomheden med at imødekomme krav og samtidig støtte op om en mere bæredygtig planet (verden). 

Desuden fører energieffektivisering og optimering af ressourcer til omkostningsbesparelser, som kan være signifikante over tid. Ved at investere i grønne teknologier og blive mere energieffektiv, kan virksomheden opnå en mere bæredygtig og omkostningseffektiv drift.

Endelig åbner den grønne omstilling op for nye markeder og forretningsmuligheder. SMV'er, der tidligt adapterer grønne løsninger, kan positionere sig som innovatører og ledere inden for deres felt, hvilket kan tiltrække nye kunder og talentfulde medarbejdere, der værdsætter virksomheder med fokus på bæredygtighed.

Èt fælles mål: En grønnere verden


I Ørsted og Complete7 deler vi det samme mål, som er essensen bag samarbejdet. Ud over Ørsteds vision om en verden kørende udelukkende på vedvarende energi, så ønsker vi en grøn omstilling i Danmark. Dette ikke mindst iblandt SMV’erne, som står for ca. 50% af det samlede CO2-udslip (erhvervskunder i OECD lande).

Derfor vil vi sammen arbejde for at gøre det nemt for flest mulige virksomheder, uanset størrelse, at opnå højest mulige energibesparelser. Det betyder CO2-reduktioner til gavn for klimaet og samtidigt kan virksomhederne tiltrække kunder og ny arbejdskraft bedst muligt. Igennem Ørsted får du Complete7 løsningen til over 50% rabat, og sparer dermed over 1.000 DKK om måneden.

Bliv kontaktet


Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer på hverdage, hvis du skriver til os inden kl. 14.

Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og omfattet af Googles privatlivspolitik og servicevilkår .