Privat


Er du kunde hos os, kan du se dine regninger, prøve vores app og meget mere. Er du ikke kunde, så tag et kig – vi har måske et godt tilbud til dig.

Gå til Privat

 

Erhverv


Har I forretning, produktion eller andet erhverv? I Ørsted har vi det rigtige produkt til jer med et nemt overblik over jeres regninger og forbrug.

Gå til Erhverv

 

Ørsted sælger sin danske privatkundeforretning til SEAS-NVE

Ørsted har i dag underskrevet en aftale om at frasælge sin danske eldistributionsforretning (Radius) samt sin privatkunde- og udendørsbelysningsforretning til SEAS-NVE.

Henrik Poulsen, Ørsteds administrerende direktør og koncernchef, siger: 

"Med Ørsteds globale ekspansion inden for vedvarende energi er vi ikke længere den rette ejer af Radius og den danske privatkunde- og udendørsbelysningsforretning. Vi er derfor glade for at indgå en aftale med SEAS-NVE, som er Danmarks næststørste forbrugerejede forsyningsselskab, om at købe disse forretninger. Aftalen  er attraktiv for Ørsteds aktionærer og sikrer et godt fremtidigt hjem for kunderne og vores dygtige medarbejdere. Provenuet, vi får fra salget, vil vi bruge til at fortsætte vores globale investeringer i grøn energi."