Karriereråd til studerende og kandidater


Professionelle fra Ørsted deler deres karrieretip


Hvem kan bedre give studerende råd og nye kandidater tip om jobsøgning end folk, som allerede har været igennem det selv? Mød tre kolleger, som begyndte deres karriere hos Ørsted. Læs om de tip og råd, de ville give deres studerende jeg, hvis de kunne rejse tilbage i tiden.

Hos Ørsted har vi mange spændende karriereveje verden over for studerende og kandidater. Hvor du end begynder, vil du få al den støtte og vejledning, du behøver for at udvide dit netværk og opbygge den karriere, du ønsker dig - og chancen for virkelig at gøre dig gældende fra første dag.

Du kan få de seneste karriereråd, begivenheder, jobopslag og andet ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev til studerende og nyudklækkede kandidater.
 

Vores ambition angående talent er, at vi fortsat vil vokse som en global leder inden for grøn energi - styrket af talent. Vi vil fremelske det bedste i alle vores ansatte ved at gøre dem i stand til at udvikle sig og dele deres talent. Og vi ønsker at skabe et miljø, hvor alle kan trives, præstere og udvikle sig.

Få et kig indenfor og se, hvad der driver os - fra vores idéer om, hvordan vi løser klimakrisen til de kvaliteter og værdier, vi søger blandt vores ansatte.
 

Nicholas Creswell


Ørsteds Head of Global Talent inviterer os ind i ansættelsesprocessen for at udforske ambitionen, egenskaberne og holdningerne, som skaber en Ørsted-kandidat.

 

CCC Talks om virtuel ansættelse

 

Ørsteds Head of Talent Acquisition, Christian Jørgensen, deler et eksklusivt indblik i Ørsteds ansættelsesproces, samt hvordan man skriver en vinderansøgning. Lyt til podcasten på Spotify, Google Podcast eller Apple Podcasts.

 

Et indblik i Ørsteds ledelse


Bliv klogere på motivationen, beslutningerne og erfaringerne, som lå bag Ørsteds lederes karriereveje og førte dem til deres nuværende positioner.
 

Camilla Schaumburg-Müller


Ørsteds Head of Power Portfolio Optimisation fortæller om sin udvikling fra analytiker til manager samt de råd, hun ville give sit studerende jeg.
 

Karrieremuligheder for studerende og kandidater hos Ørsted

Der findes mange forskellige måder at begynde karrieren på hos Ørsted som nuværende studerende eller nyuddannet kandidat. Styrk dit talent.