Fastpris el

Fastpris – til jer, der synes, tryghed er vigtigt

Med Fastpris el er I fri for at bekymre jer om stigende elpriser. Jeres pris ligger nemlig fast i hele aftaleperioden.

Vælg den budgetsikre aftale

  • I betaler samme elpris hver måned i hele aftaleperioden.
  • I undgår prisændringer og får ro i budgettet.
  • I sparer tid og ressourcer på ikke at skulle følge prisudviklingen.

Få klimavenlig el med Grøn El

Send et klimavenligt signal ved at støtte vindstrøm.

Det skal I vide om elprisen

Jeres elpris er sammensat af forskellige dele. Selve prisen for jeres elforbrug er opgjort pr. kWh, og denne del udgør ca. 15 % af den samlede elpris. Resten af prisen er faste udgifter i form af afgifter og distribution. Det er kun elpris og elabonnement, som er afhængig af den aftale, I har valgt.

Priser er ekskl. moms og angivet for august 2016 for en erhvervskunde i hovedstadsområdet med et årligt forbrug på 50.000 kWh.

Så nemt er det at komme i gang

  1.  Udfyld formularen til højre, så ringer en af vores rådgivere for en uforpligtende dialog om fordele og muligheder hos Ørsted. 

  2. Vores rådgivere vejleder jer i forhold til jeres virksomheds ønsker og behov og giver jer et tilbud på en fastpris elaftale hos Ørsted.

  3. Hvis I vælger en fastpris, guider vi jer igennem processen omkring skift af elselskab samt slutmåling, og I modtager el fra Ørsted fra den dato, I aftaler.

Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.