Bestil Basis Gas med
variabel pris

Få en god gasaftale med en skarp pris

Bestil Basis Gas med variabel pris og få gas til markedspris. Du får en variabel gaspris, der reguleres bagudrettet hver måned - så du kender din pris ved indgangen af næste måned.

  • 2,51 kr./m3 med moms.
  • Abonnement pr. måned pr. måler: 59 kr.
  • Ingen binding.
  • Aftalen kan tidligst starte 16 hverdage fra bestilling. Har du brug for at blive tilmeldt tidligere, så ring til os på 72 10 30 38.

Den viste gaspris er den senest kendte pris, og den kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere naturgas til dig.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din gasaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 72 10 30 38.

Skal du flytte, og vil du have gas på din nye adresse?

Vælg Ørsted

Mange har allerede valgt os som deres foretrukne leverandør af gas.
Tilmeld dig, og få en skarp pris på din gas.

Værd at vide om Basis Gas med variabel pris

Variabel pris
Basis Gas med variabel pris er en variabel gaspris, der reguleres bagudrettet hver måned. Du kender din pris for en given måned ved indgangen af næste måned. Eksempel: Du kender din pris for januar i starten af februar måned.

Prisen fastsættes af os på basis af et gennemsnit af månedens dagspriser ved indeks på gasbørsen, EEX. Hertil kommer et Ørsted fastsat tillæg, der dækker handelsomkostninger og transport. Dette tillæg kan vi regulere inden for den til enhver tid gældende lovgivning. Se de til enhver tid gældende dagspriser på EXX.

Uden binding
Variabel pris er uden binding, og du kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Mindsteprisen er 59 kr. pr. måned i abonnement + forbrug. Der afregnes aconto kvartalsvis.

Prisen på Basis Gas med variabel pris for det seneste år

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?

Ring til os på 72 10 30 38