Tak for indstillingen af din kandidat til prisen Årets Energibundt!

Tak for indstillingen af en helt særlig person til prisen som Årets Energibundt. Vedkommende deltager automatisk i kapløbet om hæderen - og prisen på 75.000 kr.

Energibundter er forudsætningen for det helt særlige foreningsliv, vi har i Danmark, som er kendetegnet ved stort sammenhold og fantastisk engagement. Dét gør en forskel i hverdagen for tusindvis af børn, unge og voksne. Og det bidrager til at gøre jeres lokalmiljø til noget særligt.

For at sørge for at der sættes fokus på indstillingen af jeres energibundt, og den store indsats frivillige lægger i netop jeres forening, kan du her på siden finde inspiration til, hvordan du let og hurtigt kan dele nyheden på jeres forenings hjemmeside, på væggen i klubhuset eller på de sociale medier og i den lokale presse.

Måske ses vi i Boxen i Herning den 8. januar 2022, hvor vi blandt andet fejrer vinderen af Årets Energibundt og hylder alle dem, der gør en forskel i foreningslivet i Danmark!

Danmarks Idrætsforening og Ørsted

 

Vil du dele nyheden på foreningens hjemmeside? 

Her finder du en tekst, som du kan bruge både på klubbens hjemmeside og på de sociale medier. Du kan vælge at bruge hele teksten eller kun dele af den. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde [FELTERNE].  

Del på foreningens hjemmeside


Vil du dele nyheden med den lokale presse? 

Bliv inspireret til, hvordan du laver en lokal pressemeddelelse, som du med fordel kan sende til områdets lokale medier, og som kan hjælpe til at få sat fokus på indstillingen og på klubbens foreningsliv generelt.

Del med den lokale presse


Del et billede 

Her finder du en portrætramme, hvor et billede af jeres energibundt kan indsættes, og som gør det nemt at dele indstillingen på de sociale medier eller på en væg i klubhuset.

Del et billede 

Del på Facebook

Vil du dele på Facebook? Tryk på knappen, og del nyheden direkte på Facebook.

Del på Facebook