CO2-kvoter og CER-kreditter

Har I brug for CO2-kvoter eller CER-kreditter? Brug jeres egne ressourcer bedst muligt - I kan trygt overlade det til os.

Slip for administrationen af jeres CO2-kvoter

Hvis I som kvoteomfattede virksomhed handler jeres CO2-kvoter gennem os, slipper I for selv at skulle opbygge handelskompetencerne i virksomheden. Vi tager os af alt det administrative og sørger for, at kvoterne bliver leveret som aftalt. Hvis I har behov for det, kan I også indgå en fastprisaftale, så I undgår uforudsete prisændringer og får mere tryghed i budgettet.

Få CER-kreditter til klimavenlige projekter

Hos os kan I nemt og trygt købe de officielle CER-kreditter (Certified Emission Reductions), som udstedes ved gennemførsel af emissionsreducerende projekter i lande uden reduktionsforpligtelse (typisk ulande). Kreditterne kan anvendes som betaling for CO2-udledning på samme måde som almindelige CO2-kvoter.

Få mulighed for fortjeneste med SWAP

CER-kreditterne handles generelt billigere end de almindelige CO2-kvoter, hvorfor I som virksomhed kan opnå en fortjeneste ved at swappe de almindelige CO2-kvoter med CER-kreditter. I må anvende et individuelt antal CER-kreditter til at kompensere for jeres CO2-udledning. Det specifikke antal kan oplyses af Energistyrelsen.

Markedspriser

Se de seneste markedspriser for EUA-kvoterne


Markedspriser

Markedspriserne for CER–kreditterne, kan I finde på EXX's hjemmeside

Vi handler kun med virksomheder, der er registreret som trusted accounts. For at blive trusted account hos os kræver det godkendelse af Erhvervsstyrelsen. Denne godkendelse tager normalt syv arbejdsdage.

Har I spørgsmål til CO2-kvoter eller -kreditter?

Udfyld formularen til højre, så ringer en af vores rådgivere til jer for en uforpligtende dialog.

Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.