Årets Energibundt 2021

Vi hylder frivilligheden med
Årets Energibundt


Ørsted vil gerne hylde det fantastisk arbejde, der lægges i idrætsforeningerne landet over.

Derfor har vi sammen med Danmarks Idrætsforbund stiftet prisen Årets Energibundt, som tildeles en frivillig, der gør en forskel for klubben og for fællesskabet.

Vinderen får 75.000 kr., hvoraf de 50.000 kr. går til klubben, og de resterende 25.000 kr. går til vinderen selv. Anden- og tredjepladsen bliver belønnet med 10.000 kr. hver.

Vinderen annonceres ved DR’s show SPORT 2021, som finder sted den 8. januar 2022.


Hvem er Årets Energibundt?

Årets Energibundt går til en frivillig, der med sin særlige indsats og sit engagement bidrager til sammenholdet i idrætsforeningen.

En person, som:

  • sørger for, at hallen er booket til træning
  • altid står klar ved vandposterne til løbene
  • arrangerer kørsel, så alle kommer med
  • kridter banen op, så vi andre kan spille på den
  • gør, at foreningen, holdet og medlemmerne arbejder godt sammen
  • i det hele taget bidrager særligt til sammenholdet i foreningen.

Til glæde for os alle.

Indstil din kandidat

Kender du en frivillig i en idrætsforening, der fortjener at blive hyldet for sin indsats og sit særlige engagement?


Nu har du chancen for at indstille din kandidat til prisen som Årets Energibundt 2021. Du skal indstille din kandidat via linket her på siden senest den 21. november 2021. Når vi har modtaget alle jeres indstillinger, udvælger dommerpanelet de tre nominerede, der inviteres til DR’s show SPORT 2021, som finder sted den 8. januar 2022 i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor vinderen offentliggøres. De tre nominerede til Årets Energibundt 2021 kontaktes direkte.

Kun indstillinger, der er indsendt via linket her på siden, kan komme i betragtning. Indstillingsperioden løber frem til den 21. november 2021.

Dommerpanelet

Dommerpanelet udvælger de tre nominerede. De nominerede til Årets Energibundt 2021 kontaktes direkte.

De inviteres med ledsager til showet SPORT 2021, inkl. middag, den 8. januar 2022 i Boxen i Herning, hvor prisen Årets Energibundt uddeles. Alle tre nominerede får mulighed for at invitere 20 medlemmer fra deres klub med til showet på tribunepladser.

(Vinderen offentliggøres ved DR’s prisuddeling SPORT 2021, som finder sted 8. januar 2022.)

Thomas Bach, Næstformand i Danmarks Idrætsforbund

Thomas Bach har gennem mange år arbejdet med den brede idræts interesser samt udviklingen af foreningslivet. Især de mange frivillige kræfter i dansk foreningsliv er et særligt fokus for Thomas. Ud over at være medlem af DIF’s bestyrelse er Thomas idrætschef i Københavns Kommune

Søren Vestergaard, Sportschef i Danmarks Radio

Sportschef i Danmarks Radio og dermed også chef for showet ved det store SPORT 2021. Søren og holdet bag showet sikrer, at der både er fokus på at hylde præstationerne på topplan fra året, der gik, men også breddeidrætten i Danmark.

Didrik A. Fjeldstad, Administrerende Direktør / CEO i Sport One Danmark

Chef for idrættens kommercielle selskab Sport One Danmark og de Olympiske Partnerskaber, der sammen arbejder for flere medaljer til Danmark. Didrik og teamet arbejder dagligt med at bygge bro mellem dansk idræt og erhvervslivet for at sprede det olympisk stjernestøv og skabe merværdi for et sundere og mere aktivt Danmark

Marianne Klockmann, Head of Brand Projects & Employee Engagement, Ørsted

Marianne Klockmann er stolt af Ørsteds samarbejde med DIF og Team Danmark. Et samarbejde, der på tværs af landets idrætsforeninger og sportsklubber hylder mennesker, som gør en forskel for andre. Energibundterne er med deres bidrag til både sammenhæng og sammenhold, helt afgørende for foreningslivet. Som Olympisk Partner støtter Ørsted såvel bredde- som eliteidrætten i Danmark.
Konkurrenceforløb og -betingelser
Kun indstillinger, der er indsendt via linket her på siden, kan komme i betragtning. Indstillingsperioden løber frem til den 21. november 2021..

Konkurrencebetingelser:
Man kan ikke indstille sig selv, og samme person kan kun indstilles til prisen én gang. For at komme i betragtning til prisen skal man være tilknyttet en idrætsforening under et af DIF’s 61 specialforbund. Ansatte i Ørsted kan ikke indstilles, og ansatte i Ørsted kan ikke indstille familie eller personer i deres egen husstand.