Corporate power purchase agreement

Reducér risiko og få fremtidssikrede energipriser med en grøn corporate power purchase agreement (CPPA) fra verdens mest bæredygtige energiselskab. 

CPPA er en langsigtet elkøbsaftale for større erhvervskunder.

Grøn strøm er fuldt ud konkurrencedygtig med strøm fra fossile energikilder. Rent økonomisk er der ingen grund til ikke at fremskynde den grønne omstilling
Henrik Poulsen

CEO, Ørsted

Det kloge valg for din virksomhed og vores klode

Budgetsikkerhed

Energipriser svinger op og ned. Få en fast pris med en skræddersyet corporate power purchase agreement (CPPA) inden for havvind – en aftale, der opfylder din virksomheds behov både i forhold til risikostyring og vedvarende energi.

Fremtidssikring

Din virksomhed kan bidrage til, at vi når de europæiske klimamål. Med en grøn corporate power purchase agreement kan din og andre virksomheder spille en aktiv rolle i at modvirke klimaforandringerne, fordi I er med til direkte at støtte udviklingen af en CO2-neutral energiinfrastruktur.

Styrk din forretning
Vælg grønt

I dette gratis whitepaper kan du læse mere om de vigtigste aspekter og konkurrencemæssige fordele ved at vælge grønne energiløsninger.

Gratis download

Arbejd sammen med verdens førende virksomhed inden for havvind

Vi har omstillet vores forretning fra traditionel energileverandør til verdens mest bæredygtige energiselskab. Se, hvad du kan få ud af et samarbejde med os.

Offshore wind CPPA

Havvindmølleparker ligger langt fra land med fri adgang til den stærke vind ude på havet. Parkerne giver en meget pålidelig og stabil kilde til vedvarende energi og er egnet til større virksomheder, der ønsker at støtte den grønne omstilling og sikre deres elindkøb med en corporate power purchase agreement.

Styrk din forretning
Vælg grønt

I dette gratis whitepaper kan du læse mere om de vigtigste aspekter og konkurrencemæssige fordele ved at vælge grønne energiløsninger.

Hvis du gerne vil modtage de seneste rapporter og opdateringer fra eksperterne i branchen, er du velkommen til at give os dine kontaktoplysninger.

Indtast dit navn.
Indtast virksomhedens navn.
Indtast en gyldig e-mailadresse.
Indtast landekode.
Indtast dit telefonnummer
Jeg giver samtykke til at Ørsted Salg & Service A/S fremover må kontakte mig via brev e-mail, telefon, sms og sociale medier med nyheder, invitationer, relevant information og tilbud på energirådgivning, el, naturgas samt grønne energiløsninger.
Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at bruge afmeld-funktionen. Jeg kan læse mere om, hvordan mine personoplysninger behandles i Ørsteds Politik for beskyttelse af personoplysninger. Du skal acceptere vores privatlivspolitik for beskyttelse af personoplysninger.

Venligst tjek din e-mail

Tak for din tilmelding. Nu mangler du bare at bekræfte din e-mailadresse.

Bekræft i den e-mail, vi har sendt til dig, så vil du fremover modtage information om de vigtigste aspekter ved at vælge grøn energi og de muligheder, det giver.