Klimaløsninger

Fokus på energi er en gevinst for både jer og klimaet

Det betaler sig at have en klimastrategi

Der er god grund til at tage aktivt stilling til energiforbruget og klimastrategien i jeres virksomhed. Ikke alene er kundernes forventninger til erhvervslivets klimabevidsthed støt stigende, det er også et område, der har stort fokus fra politisk side.

Vi kan hjælpe jer med at:

  • få opsat en konkret klimaindsats – f.eks. kan I få afdækket elforbruget med havvind eller naturgasforbruget med bionaturgas
  • få en klar klimaprofil og opnå besparelser via gennemtestede løsninger
  • styrke konkurrenceevnen ved, at I skiller jer positivt ud.

Bæredygtighed kan styrke bundlinjen

Opnå besparelser og få en styrket klimaprofil

Den rigtige klimastrategi kan give besparelser på energibudgettet. Jeres indsats og resultater kan blive kommunikeret ud til omverdenen. Og det er noget, som kan få jeres virksomhed til at skille sig positivt ud fra jeres konkurrenter på markedet.

Bliv klimapartner

Vil I arbejde strategisk med klimamål og energieffektivisering og udnytte de mange muligheder, som bliver skabt til gavn for klima, konkurrenceevne og bundlinje? Så kan det være, at et klimapartnerskab er noget for jer. Når I indgår et partnerskab med os, hjælper vi jer nemlig med at omsætte både interne målsætninger og eksterne krav til konkrete kommercielle muligheder. Og vores erfaringer er baseret på ca. 100 partnerskaber.

Energy Management

Klimaløsninger er en del af vores Energy Management-koncept, hvor vi rådgiver og finder de optimale løsninger inden for alle områder af jeres energiforbrug. Med klimaløsningerne ser vi blandt andet på, hvordan I kan udarbejde en klimastrategi og f.eks. kompensere jeres CO2-udledning.
 
Der er også mange andre steder, man kan sætte ind. For eksempel med energieffektivisering, hvor vi kigger jeres forbrug efter i sømmene for at se, hvor I kan spare.

Historisk partnerskab sparer klimaet for 200.000 ton CO2

For ti år siden indgik Novo Nordisk og Ørsted et modigt klimapartnerskab – det første mellem en stor virksomhed og et energiselskab.

KMD’s forbrug faldt med 28 %

Med Energy Management blev der fundet energibesparelser for 8,6 mio. kWh.

egetæpper nedbragte CO2-udledningen med 24.000 tons

I fællesskab med os har egetæpper skåret kraftigt ned på deres energiforbrug: I løbet af 5 år har de sparet 50 mio. kWh – og det er godt for både klimaet og bundlinjen.

Vil I også skære i CO2-udledningen?

Historisk partnerskab sparer klimaet for 200.000 ton CO2
KMD’s forbrug faldt med 28 %
egetæpper nedbragte CO2-udledningen med 24.000 tons

Har I spørgsmål til klimavenlig energi?