Ørsted udnævner Rasmus Keglberg Hærvig til chef for Investor Relations

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Rasmus Keglberg Hærvig er blevet udnævnt til chef for Investor Relations.

Rasmus Keglberg Hærvig, der i år kan fejre ti-års jubilæum hos Ørsted, har haft flere stillinger i Finance-organisationen, før han i 2016 bevægede sig over i vores Investor Relations-team, hvor han i dag er Director. Rasmus har spillet en vigtig rolle i opbygningen af Ørsteds kommunikation ud mod de finansielle markeder og stærke forhold til investorer og analytikere. Han har en kandidatgrad i Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School.

Allan Bødskov Andersen, som siden 2006 har haft en række lederstillinger i Finance, fx som chef for Group Treasury & Investor Relations, Group Treasury & Risk Management og Strategic Finance & Investor Relations, har valgt at fratræde sin nuværende stilling som både Senior Vice President for Investor Relations og økonomidirektør for Ørsted Onshore, for at forfølge nye muligheder uden for Ørsted.

Daniel Lerup, koncernøkonomidirektør i Ørsted, siger: ”Jeg vil gerne byde Rasmus velkommen som ny chef for Investor Relations. Han kommer med ti års erfaring hos Ørsted og er allerede en nøgleperson i dialogen med vores investorer. Han har dyb viden om forretningen og glimrende forudsætninger for at lede vores IR-team. Jeg vil desuden gerne sende en stor tak til Allan for det store bidrag, han har ydet for Ørsted, siden han kom til i 2006. Han har kontinuerligt og med stor succes bidraget til at styrke vores Finance-organisation, bl.a. ved at opbygge et stærkt samarbejde med investorer og analytikere. Jeg ønsker ham alt det bedste fremover.”


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Media Relations
Kathrine Ejlskov
99 55 10 23
katej@orsted.com

Investor Relations
Rasmus Keglberg Hærvig
99 55 90 95
ir@orsted.com

Om Ørsted
Det er Ørsteds vision at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Ørsted udvikler, opfører og driver hav- og landvindmølleparker, bioenergi-, solcelle- og energilagringsanlæg samt anlæg til produktion af vedvarende brint og grønne brændstoffer. Desuden leverer Ørsted energiprodukter til sine kunder. Ørsted er det eneste energiselskab i verden med en videnskabeligt baseret målsætning om netto-nuludledning. Målsætningen er valideret af Science Based Targets initiative (SBTi). Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab i 2022 i Corporate Knights’ Global 100-indeks over verdens mest bæredygtige virksomheder og rangerer på klimaorganisationen CDP’s A-liste for sin globalt førende indsats mod klimaforandringer. Ørsted har 6.836 medarbejdere og har hovedsæde i Danmark. Ørsteds aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (Orsted). Selskabet havde i 2021 en omsætning på 77,7 mia. kr. (10,4 mia. euro). Du kan læse mere om Ørsted på orsted.com eller ved at følge os på Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter.

Vedhæftninger