Ørsted udnævner Ingrid Reumert til strategi- og kommunikationsdirektør

Ingrid Reumert overtager rollen som strategi- og kommunikationsdirektør i Ørsted. Hun kommer fra en lignende stilling som Vice President for Global External Relations & Sustainability i VELUX.

Mads Nipper, koncernchef og administrerende direktør i Ørsted, siger:
”Ingrid er en dygtig leder og har en stærk profil inden for globale stakeholder-relationer, herunder især bæredygtighed, som er et kerneområde for Ørsted. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med hende om at udvikle Ørsteds position som verdens mest bæredygtige energiselskab.”

Ingrid Reumert siger:
”Ørsted har sat sig det ambitiøse mål at omstille ikke kun sin egen forretning, men også hele energisystemet og den måde, hvorpå det kommer samfundet til gavn. Det har inspireret mig at følge, hvordan Ørsted år efter år har formået at være visionær og gå forrest i omstillingen og samtidig sikre en stærk vækst, mens man har haft en klar ambition om at skabe en mere bæredygtig verden. Jeg ser frem til at blive del af holdet, og jeg glæder mig rigtig meget til at møde mine fremtidige kolleger og bidrage til denne rejse."

Ingrid Reumert tiltræder stillingen senest 1. maj 2022.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Media Relations
Martin Barlebo
Tlf. 99 55 95 52
mabar@orsted.com

Om Ørsted
Det er Ørsteds vision at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Ørsted udvikler, opfører og driver hav- og landvindmølleparker, bioenergi-, solcelle- og energilagringsanlæg samt anlæg til produktion af vedvarende brint og grønne brændstoffer. Derudover leverer Ørsted energiprodukter til sine kunder. Ørsted er det eneste energiselskab i verden med en videnskabeligt baseret målsætning om netto-nuludledning. Målsætningen er valideret af Science Based Targets initiative (SBTi). Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab i 2022 i Corporate Knights’ Global 100-indeks over verdens mest bæredygtige virksomheder og rangerer på klimaorganisationen CDP’s A-liste for sin globalt førende indsats mod klimaforandringer. Ørsted har 6.672 medarbejdere og har hovedsæde i Danmark. Ørsteds aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (Orsted). Selskabet havde i 2020 en omsætning på 52,6 mia. kr. (7,1 mia. euro).

Ingrid Reumert – CV

Cand.scient.pol. fra Århus Universitet

Tidligere stillinger:

2011-2022 Vice President for Global External Affairs & Sustainability i VELUX
2008-2011 Director for External Affairs i Terma A/S
2007-2008 Sekretariatschef i Ny Alliance
2004-2007 Politisk assistent i Europa-Parlamentet (MEP Gitte Seeberg)
2003-2004 Politisk konsulent i Det Konservative Folkeparti

Medlem af bestyrelsen i bl.a.:

  • State of Green Denmark
  • UN Global Compact Denmark
  • SYNERGI (næstformand)
  • IEA Energy Efficiency Advisory Group
  • European Alliance of Companies for Energy Efficiency in Buildings
  • Rådet for Energieffektiv Omstilling (formand) 
  • Klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren (næstformand)

Vedhæftninger