Strategi og forretningsudvikling

4 Vacancies
Søg

Bliv en del af Ørsted og vær med til at sikre vores position i fronten for den grønne energi omstilling.


Ørsteds grønne energiomstilling ville ikke have været mulig uden vores dygtige kolleger, der arbejder med strategi og forretningsudvikling. Med en rolle inden for dette område får du en central placering i organisationen og kommer til at bidrage til den fortsatte vækstrejse i en af verdens førende virksomheder inden for vedvarende energi.

Uanset om du kommer til at arbejde i Asset Management, Market Development, Permitting/Consents, Mergers & Acquisitions eller som Strategy Consultant, bliver din rolle at hjælpe os med at udvikle en global forretning, der er på forkant med den grønne energiomstilling.

Danmark
Arbejd hvor det hele startede
Tyskland
Arbejd sammen for en grøn fremtid
Holland
Drømmer du om at blive professionelt udfordret og stå helt i fronten?
Storbritannien
Skab en karriere helt i fronten af den grønne omstilling
USA
Bliv en del af verdens grønne omstilling
Her kan du se eksempler på roller.

Asset Management

Asset Management-teamet er bindeleddet mellem Ørsted og de partnere, der investerer i vores vindmølleparker. Vi skal også sikre, at vindmølleparkerne bliver en lige så god business case, som Ørsted forventede, da det blev besluttet at bygge dem.

Vi bliver præsenteret for en lang række udfordringer og muligheder i løbet af en vindmølleparks levetid. Det kan dreje sig om alt fra et skattespørgsmål fra en partner til godkendelse af udgifterne til at udskifte en defekt gearkasse og forhandling af en aftale om opgradering af softwaren i vindmøller. På en helt almindelig dag på kontoret arbejder vi med andre ord sammen med eksperter fra hele virksomheden.

Mød Connor, Senior Business Developer hos Ørsted
Market Development

I Market Development identificerer vi virksomhedens vækstmuligheder. Vi indgår derfor strategiske partnerskaber og alliancer, så Ørsted kan sikre sig nye projekter på eksisterende markeder og har lettere adgang til nye markeder.

Vi har en strategisk og helhedsorienteret tilgang til problemløsning, og det er en stor tilfredsstillelse at kunne se den direkte effekt af det arbejde, vi udfører i forskellige kulturer og lokalsamfund. Vi er altid på udkig efter de muligheder, som opstår i kølvandet på spændende nye teknologiske udviklinger.


Strategy Consultant

I strategiteamet giver vi anbefalinger til den øverste ledelse om de største udfordringer, Ørsted står over for. Derudover så hjælper vi med at udarbejde og implementere de tiltag, der skal til for at løse dem.

Som Strategy Consultant spiller du en vigtig rolle i forhold til at sætte kursen for virksomheden. Det betyder, at vi overordnet set har været med til at forme vindindustrien helt fra starten. At være Strategy Consultant er den perfekte rolle for alle med en stærk analytisk baggrund og en passion for grøn energi.


Permitting

Vores Permitting-teams (kaldet Consents i Storbritannien) er involveret i alle faser af vores store projekter. Det er vores opgave at sikre, at alle nødvendige tilladelser eller godkendelser er på plads, og at vi lærer af vores erfaringer.

Vi arbejder på nogle af verdens største og teknologisk mest innovative havvindmølleparker, så det er et spændende og lærerigt job, der kræver stærke kompetencer og stort engagement.


M&A Transactions

I M&A Transactions eksekverer vi transaktioner i milliardklassen for at maksimere værdien af de vindaktiver, som Ørsted frasælger.

Det er en spændende rolle, hvor vi står i spidsen for udbudsprocessen og opretholder relationerne til investorerne, fx pensionsselskaber, kapitalfonde og investorer i infrastruktur. Vi er med fra første bud til gennemførelsen af handlen. Da vi arbejder på globalt plan, skal vi sikre, at alle handler overholde de krav og regler, der gælder i de pågældende lande og områder.

Søg Jobs

Søg efter specifikke roller og lokationer for at finde et job, der passer til dig

Bliv en del af Ørsted og vær med til sammen at skabe en verden, der kører udelukkende på grøn energi