Salg og energihandel

1 Vacancies
Søg

Bliv en del af Ørsted og vær med til at sikre vores position i fronten for den grønne energi omstilling.


Energi er en flygtig størrelse, når det kommer til pris. Derfor er det vigtigt at håndtere risiciene med energihandel. For vores erhvervskunder giver en langsigtet elkøbsaftale om at købe energi fra et af vores grønne aktiver til en fast pris vished for både dem og os.

Med en rolle inden for salg og energihandel får du ansvar for at afbøde virkningerne af prisudsving, når vi køber og sælger strøm, og du bidrager således til at gøre grøn energi til en bæredygtig og rentabel forretning.

Her kan du se eksempler på roller.

Energihandel

Som Energy Trader analyserer du komplekse data for at håndtere risici og maksimere rentabiliteten på energimarkeder med svigende priser. Vi er også med til at håndtere risici for vores Onshore- og Offshore-forretningsområder, når de udvikler nye grønne energiprojekter.

Vi nyder en høj grad af autonomi i vores arbejde og kan tydeligt se resultaterne af vores beslutninger på bundlinjen. Det er en rolle, der bliver mere og mere spændende, i takt med at den grønne omstilling bevæger sig væk fra at være afhængig af statstilskud. Den grønne omstilling kan i sidste ende kun opnås med et professionelt og dygtigt handels-setup.


Elkøbsaftale (PPA)

Langsigtede elkøbsaftaler (PPA’er) er en vigtig handelsmetode, når Ørsted sælger sin vedvarende energi til store virksomheder. Når de indgår en aftale om at købe strøm til en fast pris i 10 til 15 år, understreger de deres vilje til at bidrage til den grønne omstilling, samtidig med at risikoen for uforudsigelige prisudsving bliver elimineret for begge parter.

I PPA Origination & Execution-teamet finder vi kunder til disse handler, skræddersyr den rigtige løsning til deres behov og forhandler kontrakten på plads. Det er en afvekslende rolle med stort ansvar, da det enkelte teammedlem tager ejerskab for hele processen med en given kunde, fra det første møde til gennemførelsen af handlen.

Søg jobs

Søg efter specifikke roller og lokationer for at finde et job, der passer til dig

Bliv en del af Ørsted og vær med til sammen at skabe en verden, der kører udelukkende på grøn energi