IT og digitale løsninger

5 Vacancies
Søg

Vores IT og andre digitale stillinger supporterer alt, vi gør.


I den sammenhæng spiller vores kolleger inden for IT og digitale løsninger en vigtig rolle. De blandt andet udvikler software til at bekæmpe cyberkriminalitet, bygger vores websites og optimerer vedligeholdelsen af vores vindmøller og driften af vores kraftvarmeværker.

Der er mange roller at vælge mellem, hvis du vælger en karriere inden for IT og digitale løsninger i Ørsted, herunder Software Engineering & Development, Data Science & AI, UX & Design Thinking, Cybersecurity og Lean-Agile. Fælles for alle roller er, at du kommer til at arbejde i et team med fokus på samarbejde, og hvor dine idéer bliver hørt, og du kan udvikle din karriere.

Digitalisering og internationalisering er tæt forbundet, og uanset hvor du kommer til at arbejde, får du kolleger i hele verden. Vi har IT-roller på de fleste af vores lokationer, men hovedparten er koncentreret i disse lande:

Danmark
Arbejd hvor det hele startede
Tyskland
Arbejd sammen for en grøn fremtid
Malaysia
Ban vejen for en bæredygtig vækst i et globalt ekspertisecenter
Holland
Drømmer du om at blive professionelt udfordret og stå helt i fronten
Polen
Vil du være en del af Polens grønne energiomstilling? 
Storbritannien
Skab en karriere helt i fronten af den grønne omstilling
USA
Bliv en del af verdens grønne omstilling
Her kan du se eksempler på roller.


Software Development

I et digitaliseret energiselskab som Ørsted spiller softwareudvikling en rolle i næsten alt, hvad vi laver. Det gælder lige fra vores mange websites til udvikling af digitale værktøjer, som bruges til at styre vores kraftværker og vindmølleparker. Vi er et internationalt team af eksperter med bred geografisk spredning. Hele teamet arbejder sammen om at omsætte komplekse krav til enkle, brugervenlige løsninger ved hjælp af de mest avancerede teknologier. Takket være online samarbejde kan vi i fællesskab løse vores opgaver, selvom vi er placeret rundt omkring i verden.

Vi arbejder tæt sammen med brugerne, så vores løsninger kan leve op til deres forventninger. Ved at inddrage brugerne og få relevant input fra dem sikrer vi, at selv store nye produkter kommer hurtigt på markedet.

Vi anvender følgende programmeringssprog: Angular, .NET, ASP.Net, ASP.NET Core, Sitecore Content Management, React Native, HTML, CSS, JavaScript og T-SQL, og vores tilgang til softwareudvikling er baseret på Agile og DevOps.

Data Science & AI

Vores vindmølleparker og kraftvarmeværker producerer ikke bare elektricitet – de genererer også enorme mængder data, som vi håndterer i Data Science & AI, når vi holder øje med, hvordan vores aktiver klarer sig. På den måde kan vi optimere vores driftsaktiviteter, fx ved at udarbejde Predictive Maintenance Models, der opdager sandsynlige problemer, før de overhovedet har fundet sted. Det gør det muligt for os at foretage reparationer uden langvarige og dyre afbrydelser af driften.

Og det er kun ét eksempel på det, vi laver. Det, der gør denne rolle interessant, er, hvor hurtigt vores område udvikler sig, at vi har adgang til at bruge de nyeste teknologier til datavidenskab og har masser af muligheder for at komme med vores egne idéer, mens vi forsøger at løse udfordringer på tværs af forretningen.

Mød Laticia, Data Scientist hos Ørsted
 
UX & Design Thinking

Som en del af vores vision for digitalisering har Ørsted en ambition om at sætte nye standarder for kundeoplevelse inden for vedvarende energi. I UX & Design Thinking får vi det til at ske ved at fremme den måde, digitalt design overordnet bliver tænkt ind på, og ved altid at have brugeren i centrum, når vi udvikler teknologiske innovationsprojekter.

Vi undersøger, hvad brugerne har brug for, og samarbejder med kolleger på tværs af virksomheden på alle Ørsteds markeder. Vores rolle er kort fortalt at fungere som talerør for kunderne og brugerne og at udvikle nye og effektive løsninger.

Cybersecurity

Ørsted leverer kritisk energiinfrastruktur til samfund over hele verden. Vores industri bliver mere og mere digitaliseret, og den er derfor i stadig højere grad målet for cyberkriminalitet. I Cybersecurity arbejder vi på at håndtere de risici, der er forbundet med sikkerhedstrusler, og vi sørger for, at vores aktiver og systemer er sikre og kan modstå så de kan modstå disse trusler.

Vi arbejder med alle aspekter af cybersikkerhed, herunder udvikling af strategier, vejledning og tilsyn. Vi gennemfører også penetrationstests og sikkerhedsanalyser og sørger for, at vi overholder krav og regler. Vi har en vigtig funktion i forhold til organisationens sikkerhed i takt med, at digitale teknologier spiller en stadig større rolle i at skabe en grønnere verden.

Mød Aseem, SCRUM Master hos Ørsted
Lean-Agile

I Lean-Agile Centre of Excellence (CoE) underviser, vejleder og inspirerer vi kolleger på tværs af Ørsted i Lean-Agile-metoder, SAFe Framework og agil tankegang. Det er vores mål at fremme mere fleksible og værdiskabende arbejdsmetoder. Ud over at være eksperter i agil tankegang beskæftiger vi os i denne rolle også med lean-teknikker, organisationsdesign, værdistrømsanalyse, Stakeholder Management, faciliteringskompetencer og evnen til at have et klart strategisk overblik over, hvor vi er på vej hen.

Vi arbejder på tværs af forretningen og rådgiver kolleger på alle niveauer om agile designmetoder og agil tankegang. Vi sætter dermed vores præg på virksomhedens fremtid og bidrager til at forbedre den måde, vi arbejder på, så vi kan nå vores vision om at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

Søg jobs

Søg efter specifikke roller og lokationer for at finde et job, der passer til dig

Bliv en del af Ørsted og vær med til sammen at skabe en verden, der kører udelukkende på grøn energi