Drift og teknikere

11 Vacancies
Søg

Det er ikke helt ukompliceret at holde nogle af verdens største og mest avancerede vindmølleparker kørende.


Det er ikke helt ukompliceret at holde nogle af verdens største og mest avancerede vindmølleparker kørende, men det er netop det, vi gør som High Voltage Specialists, Wind Turbine Technicians, Offshore Coordinators, Operations Managers og Site Assistants i Ørsted. Med en karriere her kommer du til at arbejde i et af de mest spændende områder, hvor du bliver transporteret rundt på land og på havet i helikopter og båd.

Du kan finde en driftsrolle alle de steder, hvor vi har havvindprojekter:

Danmark
Arbejd hvor det hele startede
Tyskland
Arbejd sammen for en grøn fremtid
Holland
Drømmer du om at blive professionelt udfordret og stå helt i fronten?
Storbritannien
Skab en karriere helt i fronten af den grønne omstilling
USA
Bliv en del af verdens grønne omstilling
Her kan du se eksempler på roller.


Drift


Offshore Coordinator

Som Offshore Coordinator har du ansvaret for at holde styr på medarbejdere, fartøjer og helikoptere, når de bevæger sig rundt på havet. Vi står for den primære radiokontakt og bliver kontaktet som de første for at koordinere indsatsen i en eventuel nødsituation.

Det er spændende at arbejde med så mange forskellige projekter, fartøjer og teknikere, og vi er virkelig stolte over at være en del af verdens største selskab inden for havvind.

Operations Manager

Den daglige drift af en havvindmøllepark overvåges af en Operations Manager. Vi står i spidsen for de teams af højt kvalificerede og motiverede vindmølleteknikere, der udfører vedligeholdelse, og hjælper dem også med deres karriereudvikling. Vi har stort fokus på sikkerhed og er hele tiden på udkig efter måder, vi kan forbedre vores drift på.

Vi træffer mange selvstændige beslutninger og arbejder sammen med kolleger på tværs af forretningen hver dag, og samtidig ved vi, at vores arbejde gør en reel forskel.

Mød Katy, Operations Manager hos Ørsted
Site Assistant

At være Site Assistant på en vindmøllepark er et meget afvekslende arbejde. Vi står bl.a. for planlægning af kurser og helbredsundersøgelser af vindmølleteknikere samt for indkøb og behandling af fakturaer. Med alle de administrative opgaver skal vi have en bred vifte af færdigheder og viden for at kunne hjælpe med at holde en vindmøllepark kørende.

Hver dag arbejder vi sammen med mange forskellige medarbejdere og besøgende på sitet – og med kolleger over hele verden.

Teknikere


Wind Technician

Vores kompetente teams af vindmølleteknikere efterser og vedligeholder vores havvindmøller. Vi bliver sejlet (og nogle gange fløjet i helikopter) ud til havvindmøllerne, og vi er trænet i at arbejde under ekstreme forhold med sikkerhed som vores førsteprioritet.

I denne rolle er der mange muligheder for at forbedre vores kompetencer, da vi har adgang til al ny teknologi i et job, hvor vi er på forkant med omstillingen til grøn energi. Og så er der i øvrigt ikke noget, der slår udsigten fra toppen af en havvindmølle!

Meet Georgea, Wind Turbine Technician at Ørsted
High Voltage Specialist

Uden en dygtig High Voltage Specialist ville det ikke være muligt at håndtere den strøm, som vores vindmøller producerer. Vi tager os af alt højspændingsudstyret mellem vores vindmøller og offshore transformerstationer og sørger for, at strømmen kommer sikkert tilbage til land og sendes videre som grøn energi.

Vi dækker en lang række sites og arbejder tæt sammen med mange forskellige teams. Det giver stor jobtilfredshed at supportere store projekter som fx udskiftning af kabler og at spille en afgørende rolle i forhold til fejlløsning.

Søg jobs

Søg efter specifikke roller og lokationer for at finde et job, der passer til dig

Bliv en del af Ørsted og vær med til sammen at skabe en verden, der kører udelukkende på grøn energi