Mixpris

– kombiner fordelene fra Fast- og Spotpris

”Lås” prisen op til 4 gange i leveringsperioden


Mixpris er vores elaftale, hvor vi kombinerer vores elprodukter Fast- og Spotpris.


Det betyder, at I som udgangspunkt følger de aktuelle markedspriser – men har mulighed for at ændre en del af jeres forbrug fra Spotpris til Fastpris og dermed ”låse” prisen op til 4 gange i leveringsperioden.  For at få en Mix elaftale kræver det, at I har et årligt elforbrug på over 100.000 kWh.  

Hvis I har et elforbrug under 100.000 kWh årligt, skal I vælge Tank El

Det skal I være opmærksomme på, når I vælger Mixpris


  • Med Mixpris kender I jeres pris på forhånd for den valgte mængde af jeres forbrug for resten af leveringsperioden.
  • I opnår større budgetsikkerhed ved at øge jeres andel af Fastpris imod at følge markedsprisen.
  • Prisen på el kan være billigere om natten eller andre perioder hvor det generelle forbrug er mindre. Der kan derfor være penge at spare, hvis størstedelen af jeres elforbrug kan tilrettelægges til nattetimerne eller andre perioder med lavere priser. 

Nemt at blive kunde hos Ørsted


Elmarkedet er i konstant bevægelse og meget uforudsigeligt. Hos Ørsted følger vi prisudviklingen og markedet tæt – og vores rådgivere er altid klar til at svare på jeres spørgsmål eller rådgive jer om, hvilken elaftale der passer bedst til jeres behov.  


Uanset hvilken løsning I vælger, så hjælper vi jer med skiftet fra jeres nuværende elselskab.

Kundeservice medarbejder

Rådgivning om elaftale

Ønsker I at vide mere om Mixpris, så ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Fleksibel elaftale på jeres præmisser

Det kan være svært at vælge mellem Fast eller Spotpris på el i et marked, som svinger fra time til time, og som periodevis er meget uforudsigeligt. Der er både fordele og ulemper ved begge aftaletyper.  

Med Mixpris får I en fleksibel elaftale på jeres præmisser, da I har muligheden for at betale en fast pris for de valgte mængder i leveringsperioden.  


Mixpris kombinerer fordelene ved Fast- og Spotpris 

Det kan kræve en del at ajourføre sig i et volatilt elmarked, men det kan potentielt blive en gevinst, da I kan ”låse” prisen i perioder, hvor prisen er lavere. Vælger I at større dele af jeres forbrug eller det hele ændres til fast pris i leveringsperioden, kan I trygt budgettere med jeres eludgifter, uden at bruge tid på at overvåge markedet, og I kan bruge jeres tid og ressourcer på noget andet.

Få dækket jeres elforbrug med Grøn El

Med Grøn El får I grønne certifikater fra europæisk vindmølleproduktion. Uanset hvilken elaftale I vælger, har I mulighed for at få Grøn El.

Bliv opdateret på energimarkedet


Elmarkedet er et volatilt marked, hvilket betyder at priserne kan stige og falde time for time, dag for dag. På energimarkedet generelt ses der meget svingende priser, som er forårsaget af flere forskellige faktorer.  

El bliver importeret og eksporteret ligesom mange andre varer. Elpriserne handles på elbørsen Nord Pool, hvor elprisen fastsættes hver time på baggrund af udbud og efterspørgsel samt andre eksterne faktorer.  

Modtag vores Markedsindsigt

Kundeservice medarbejder

Ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Vi svarer jer inden for 2 timer på hverdage, hvis I skriver til os inden kl. 14