Ørsted afslutter frasalget af 50 % af havvindmølleparken Greater Changhua 1

I forlængelse af koncernmeddelelsen udsendt den 28. december 2020 har Ørsted i dag har afsluttet frasalget af 50 % af den 605 MW store havvindmøllepark Greater Changhua 1 til det globale investeringsselskab Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ) og Cathay PE.

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på Ørsteds forventninger til regnskabsåret 2021 eller på det udmeldte forventede investeringsniveau for 2021.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Investor Relations
Allan Bødskov Andersen
99 55 79 96
IR@orsted.com

Media Relations
Tom Christiansen
99 55 60 17
tomlc@orsted.com

Om Ørsted A/S

Det er Ørsteds vision at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Ørsted udvikler, opfører og driver hav- og landvindmølleparker samt bioenergi-, solcelle- og energilagringsanlæg og leverer energiprodukter til sine kunder. Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab i 2021 i Corporate Knights’ Global 100-indeks over verdens mest bæredygtige virksomheder og rangerer på klimaorganisationen CDP’s A-liste for sin globalt førende indsats mod klimaforandringer. Ørsted har 6.672 medarbejdere og har hovedsæde i Danmark. Ørsteds aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (Orsted). Selskabet havde i 2020 en omsætning på 52,6 mia. kr. (7,1 mia. euro). Du kan læse mere om Ørsted på orsted.com eller ved at følge os på Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter.

Vedhæftninger