Økonomi og controlling

2 Vacancies
Søg

Med en karriere inden for økonomi og regnskab i Ørsted kommer du til at sidde i en nøglerolle i et globalt grønt energiselskab i vækst.

 

Du kommer til at arbejde sammen med ledelsen, investorer og kolleger på vores regionale markeder.

Uanset om du bliver en del af Investor Relations, holder styr på vores økonomi i Financial Control eller supporterer vores markeder i Offshore Finance, giver det dig mulighed for at udvikle dine kompetencer sammen med dygtige kolleger

Her kan du se eksempler på roller.


Global Tax

Ørsteds store fokus på bæredygtighed er ikke kun et spørgsmål om CO2-udledninger – det handler også om at leve op til de absolut højeste standarder for skattemæssig gennemsigtighed. Det ansvar ligger hos Global Tax.

I Global Tax får du et rigtig godt kendskab til de forskellige dele af vores forretning, både geografisk og i forhold til de mange interessenter. Vi er med i alle faser af store projekter og investeringsbeslutninger, lige fra at sikre, at det juridiske og skattemæssige grundlag er på plads til at sørge for, at vi betaler den skat, vi skal – til tiden og på en gennemsigtig måde.

Financial Controller

Som Financial Controller indberetter og kontrollerer du vores månedsregnskaber og sikrer, at Ørsted altid følger de korrekte regnskabsprincipper. Du bidrager også med regnskabsmæssig ekspertise og udarbejder regnskaber og dokumentation til revisorer i de lande, hvor Ørsted har juridiske enheder.

Ørsted er en virksomhed i konstant udvikling, så der altid noget nyt at lære og nye opgaver og projekter at gå i gang med i rollen som Financial Controller.

Mød Michelle, Senior Business Controller hos Ørsted
Investor Relations Officer 

Der er aldrig to dage, der er ens, når du arbejder som Investor Relations Officer. Vi er i direkte kontakt med investorer og analytikere og skal have et indgående kendskab til hele forretningen. Størstedelen af vores arbejde afhænger af, hvad der sker på de finansielle markeder og på energimarkederne, hvad vores konkurrenter laver, og hvad Ørsted selv kommunikerer ud eksternt.

Vi har normalt ca. 20 rejsedage om året. Vi deltager fx i konferencer, primært i Europa og Nordamerika, og resten af tiden er vi involveret i en lang række forskellige projekter og kommunikation til finansmarkedet.

Reporting & Short-Term Planning

I Reporting & Short-Term Planning arbejder vi tæt sammen med den øverste ledelse og forsyner dem med økonomiske og ikke-økonomiske oplysninger, så de har de bedst mulige forudsætninger, når de skal tage beslutninger.

I denne rolle kommer vi i kontakt med dygtige kolleger i hele virksomheden, og vi ser samtidig virksomheden udefra, når vi skal vurdere, hvordan investorer og analytikere rundt om i verden ser på Ørsted. Tingene står aldrig stille i vores afdeling, da der altid sker noget inden for vores område.

Offshore Finance

Offshore Finance arbejder på regionalt niveau, og det er vores opgave at overvåge og supportere lokale aktiviteter inden for en bestemt region, fx i Asien og Stillehavsområdet eller Nordamerika. Vi skal samtidig sørge for, at alle økonomiske og finansielle processer følger de lokale regler.

Vores regioner dækker store geografiske områder, så vi har mulighed for at arbejde på meget forskellige markeder, som alle har deres egen forretningskultur. Vi arbejder desuden sammen med vores fælles funktioner – Shared Functions – i Danmark og andre steder.

Søg jobs

Søg efter specifikke roller og lokationer for at finde et job, der passer til dig

Bliv en del af Ørsted og vær med til sammen at skabe en verden, der kører udelukkende på grøn energi