CO2-kvoter og CER-kreditter

Brug jeres egne ressourcer bedst muligt


Slip for administrationen af jeres CO2-kvoter

Hvis I som kvoteomfattede virksomhed handler jeres CO2-kvoter gennem os, slipper I for selv at skulle opbygge handelskompetencerne i virksomheden. Vi tager os af alt det administrative og sørger for, at kvoterne bliver leveret som aftalt. Hvis I har behov for det, kan I også indgå en fastprisaftale, så I undgår uforudsete prisændringer og får mere tryghed i budgettet.

Få CER-kreditter til klimavenlige projekter

Hos os kan I nemt og trygt købe de officielle CER-kreditter (Certified Emission Reductions), som udstedes ved gennemførsel af emissionsreducerende projekter i lande uden reduktionsforpligtelse (typisk ulande). Kreditterne kan anvendes som betaling for CO2-udledning på samme måde som almindelige CO2-kvoter.

Markedspriser

Se de seneste markedspriser for EUA-kvoterne:

CO2 priser

Markedspriserne for CER–kreditterne, kan findes på EXX's hjemmeside:

Markedspriserne for CER–kreditterne

 

Få mulighed for fortjeneste med SWAP

CER-kreditterne handles generelt billigere end de almindelige CO2-kvoter, hvorfor I som virksomhed kan opnå en fortjeneste ved at swappe de almindelige CO2-kvoter med CER-kreditter. I må anvende et individuelt antal CER-kreditter til at kompensere for jeres CO2-udledning. Det specifikke antal kan oplyses af Energistyrelsen.

 

Vi handler kun med virksomheder, der er registreret som trusted accounts. For at blive trusted account hos os kræver det godkendelse af Erhvervsstyrelsen. Denne godkendelse tager normalt syv arbejdsdage.


En medarbejder, der sidder ved sin arbejdsplads med en grå bluse på og høretelefoner.

Ring til os på 99 55 35 35 eller bestil en opringning

Vi svarer jer indenfor 2 timer på hverdage, hvis I skriver til os inden kl. 14

Eldeklaration

Her kan I se hvilke energikilder, der har været brugt til at fremstille den el, I har købt hos Ørsted - samt hvordan produktionen har påvirket miljøet.