Samtale og test

Samtale og test 

Under samtalen fokuserer vi på dine faglige og personlige kvalifikationer, dine forventninger og teamet, rollen og Ørsteds kultur og værdier. Afhængigt af hvilket job der er tale om, kan du blive indkaldt til flere samtaler med os. Vi bruger ofte personligheds- og egnethedstests for at finde den rette kandidat. Testene anvendes som supplement til de oplysninger, du giver os i din ansøgning og ved samtalerne. Du vil altid få mulighed for at kommentere eventuelle test og give yderligere input. 

”Det er en god ide at bruge eksempler på situationer, hvor du udviste en bestemt adfærd eller kompetence. Du kan fx følge STAR-metoden:
  • Situation: Sæt scenen med de nødvendige detaljer om dit eksempel 
  • Task: Beskriv, hvad dit ansvar var i den specifikke situation
  • Action: Forklar præcis, hvilke skridt du tog for at løse problemstillingen
  • Resultat: Del, hvilke resultater der kom ud af din indsats.” 
– Francesca Siddle, Senior Talent Acquisition Partner, UK

Forbered dig til samtalen 

Det er altid en god idé at sætte dig ind i vores virksomhed og kultur. Men samtalen handler først og fremmest om at lære dig at kende. Som forberedelse anbefaler vi, at du overvejer følgende:

  • Stillingsopslaget bliver fjernet fra sitet, når ansøgningsfristen udløber, så sørg for at gemme en kopi
  • Sær fokus på de kompetencer, vi efterspørger
  • Forbered dig på at give konkrete eksempler på situationer fra dit arbejdsliv eller andre relevante sammenhænge, hvor du har demonstreret disse kompetencer 
  • Vær forberedt på at beskrive situationen, den opgave, du stod over for, hvad du gjorde og de resultater, du opnåede 

Vi opfordrer dig også til at formulere nogle spørgsmål til os. Under samtalen besvarer vi gerne alle de spørgsmål, du måtte have om stillingen og Ørsted som virksomhed. 

”Den gode samtale er en åben og ærlig samtale, hvor jeg får klar en fornemmelse af dine styrker, svagheder, hvad der motiverer dig, og hvad der ikke gør, samt dine ambitioner for karriereudvikling.”
– Tobias Falck Jensen, Senior Talent Acquisition Partner

Samtalen 

Vi er imponerede over din ansøgning, og nu er vi meget spændte på at møde dig. Benyt lejligheden til at være dig selv. Hvis vi stiller uventede spørgsmål, så tag dig god tid og vær struktureret. Du er altid velkommen til at stille afklarende spørgsmål undervejs.