Lav din ansøgning

CV


Ansøgningsprocessen kan være forskellig fra land til land, men uanset hvor du søger job, forventer vi at modtage dit CV og en ansøgning, som er skrevet med udgangspunkt i jobbeskrivelsen.Vi vil gerne vide, hvorfor netop du er bedst egnet til en bestemt stilling, så fremhæv de særlige erfaringer, kompetencer og resultater, der passer til stillingen. Gør din ansøgning struktureret og præcis. Vælg et overskueligt layout, og brug punktopstillinger eller korte sætninger til at fremhæve dine kompetencer og resultater.
”Vi værdsætter ærlighed og gennemsigtighed. Vær dig selv, både i din ansøgning og under samtalen. Når du er tydelig i dit CV og i dine svar ved samtalen, lærer vi dig at kende som person. Før du indsender din ansøgning, skal du spørge dig selv, hvorfor du gerne vil arbejde for Ørsted og medtage svaret i ansøgningen. Hvis du vil gøre en forskel og påvirke verden positivt gennem dit arbejde, er Ørsted sikkert et sted for dig."
– Agnieszka Kozik, Recruitment Coordinator, Polen

Ansøgning 


Sammenfat det, der gør dig til en god kandidat til jobbet.  Vær specifik og giv eksempler. Fortæl os:

  • Hvorfor du vil arbejde for Ørsted? 
  • Hvorfor du er særligt interesseret i denne stilling og dette team? 
  • Hvorfor du er det rette match til stillingen? 
  • Hvordan du skiller dig ud fra mængden?

 
Vi ønsker ikke bare at besætte en stilling. Vi er på udkig efter alsidige og motiverede talenter med drive til at forme fremtiden med os.