Er du klar til et 2-årigt karriereboost hos en global leder inden for grøn energi?


Vi tilbyder et to-årigt udviklingsforløb, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit talent. Du får international projekterfaring, værktøjer til at drive innovationsprojekter og et stærkt tværfagligt netværk med andre graduates.

Ørsted Graduate Programme giver dig de kompetencer og den erfaring, der skal til for, at du kan blive en af fremtidens ledere eller specialister.

Det er et globalt program, og vi modtager ansøgninger fra alle lande. Vi åbner for ansøgninger til 2021-programmet i december 2020. 

Find svarene på de nyligst stillede spørgsmål her

Vælg din karriere

Ørsted Graduate Programme matcher din specifikke baggrund og interesser. De tre spor nedenfor giver indgående indsigt inden for dit fagområde, og de omfatter alle to eller tre rotationsforløb i forskellige afdelinger i løbet af dine to år som graduate.
 

Programmet  


Ørsteds graduate-program er et to-årigt forløb opdelt i tre hovedspor:  
Career Accelerator
Karriereaccelerator er den interaktion, du har med en erfaren karrierementor og andre graduates. I løbet af programmet deltager du i udviklingssessioner og virtuel træning for at understøtte din læring på jobbet. Du får en mentor, som vejleder, opmuntrer og udfordrer dig til at få mest muligt ud af dit talent. Du opbygger også et bredt netværk af kolleger, du kan trække på i din fremtidige karriere. 

Business Experience  
Praktisk erfaring er kernen i din læring og udvikling. Du får ansvar for egne projekter og mulighed for at bruge din ekspertise til at påvirke beslutningerne. Du kommer til at udføre internationalt projektarbejde, opbygge et tværfagligt netværk og påtage dig reelt ansvar, når du bliver involveret i vores daglige beslutninger. Flere af vores graduates gennemfører et af deres rotationsforløb i et andet land. 

Innovation Lab 
Innovation har gjort Ørsted til en global leder inden for grøn energi, og vi er hele tiden på udkig efter idéer, der kan forbedre alt fra processer til teknologi. Som en del af Innovation Lab-sporet har vi et samarbejde med Singularity University Nordic for at give dig indsigt i dette område. SingularityU Nordic har ansvaret for dit uddannelsesforløb, hvor du kommer til at udforske eksponentiel tænkning og at lære, hvordan du driver innovation.
 

Vi arbejder sammen med SingularityU Nordic


Du lærer at arbejde innovativt, og du får mulighed for at fordybe dig i, hvordan eksponentielle teknologier bliver brugt til at udvikle idéer med potentiale til at påvirke fremtiden. Vi kan ikke vide, hvad fremtiden bringer, men vi ved, at vi ønsker at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi, og vi får brug for dygtige og innovative medarbejdere for at gøre visionen til virkelighed.
 

Du bliver ikke udvalgt som graduate. Du får tilbudt en karriere

Ørsted Graduate Programme er designet til, at du kan udnytte dit fulde potentiale og forberede dig på en fremtidig karriere i Ørsted. Derfor får du en ansættelseskontrakt uden tidsbegrænsning.

Det får du

 international erfaring
 et intensivt læringsforløb, der fokuserer på at sætte skub i din karriere
 erfaring i at arbejde med innovation
 indsigt fra ledere inden for dit fagområde
 et stærkt, tværfagligt netværk med andre graduates.

Som ansøger skal du

have afsluttet din eksamen før 1. september 2022 og have stærke akademiske kompetencer
have erfaring fra maksimalt 12 måneders fuldtidsarbejde
tale og skrive flydende engelsk
have stærke analytiske evner
have et højt ambitionsniveau, stort personligt drive og en høj indlæringsevne
 have en international, samarbejdsorienteret tankegang.

Ansættelsesproces for graduates


Skriv din ansøgning

Lav dit CV, vedlæg seneste karakterudskrift og fortæl, hvorfor du gerne vil være graduate i Ørsted.

Send din ansøgning
Gå til stillingsopslaget, og send din ansøgning online fra din PC, tablet eller mobiltelefon. Log på, hvis du allerede har en konto, eller klik på ’Create an account’. Udfyld ansøgningsskemaet, og upload dine dokumenter. Du modtager en bekræftelsesmail kort tid efter, at du har sendt din ansøgning.

Ansøgningsprocessen
Vi screener alle ansøgere for uddannelse og eksamensresultater, motivation og mindset. Du hører altid fra os, uanset om du kommer i betragtning til en stilling eller ej. Hvis din profil matcher stillingen og programmet, bliver du inviteret til første samtale.

Samtale og test
De mest egnede ansøgere bliver indkaldt til individuelle samtaler, og hvis du kommer videre, bliver du inviteret til vores virtuelle Ørsted Graduate Assessment Day. I vores vurdering fokuserer vi på dine resultater, dine forventninger til programmet og Ørsteds kultur og værdier. Vi bruger testene som supplement til det, du oplyser i din ansøgning og ved samtalerne. Du kan altid kommentere din test og give os yderligere input.

Velkommen til Ørsted
Tillykke! Du er nu en del af vores team, og vi vil gerne have, at du føler dig velkommen med det samme. Din onboarding starter allerede inden første arbejdsdag, og du får alt det, du skal bruge for at få succes. Vi har et særligt onboarding-program, hvor du møder de øvrige graduates og får et indgående kendskab til vores virksomhed og kultur. 

Vores kultur

Lær mere om, hvad det gør os unikke
hos Ørsted

Vi ønsker at bringe det bedste frem i vores ansatte ved at lade dem udvikle sig og bruge deres talent.