Operations and technicians

Operations Assistant til vandteam

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre driften af vores termiske anlæg og dermed understøtte den grønne omstilling

I denne rolle vil du som driftsmedhjælper sikre driften af vandbehandlingsanlæg på et af Danmarks største kraftværker. Dit primære arbejdssted er på Avedøreværket, men du vil også i mindre grad arbejde med vandbehandlingsanlæg på H. C. Ørsted værket og Svanemølleværket.

Velkommen til Asset Operation
Du bliver del af Vandteamet på Avedøreværket, hvor du sammen med dine kolleger er ansvarlige for drift og overvågning af vandbehandlingsanlæg og tilhørende hjælpeanlæg for Avedøreværket. Teamet består af tre kolleger, som sammen sikrer et afvekslende og fagligt inspirerende miljø.

I jobbet vil du:

 • udføre rutineopgaver og rundering i vandbehandlingsanlæg
 • overvåge, servicere og fejlfinde analyseinstrumenter
 • sikre optimal drift af vandbehandlingsanlæg, som bl.a. omfatter omvendt osmose anlæg, der laver råvand fra havvand, ionbytteranlæg og teknisk spildevandsanlæg
 • være kontakt til eksterne leverandører
 • forestå analyser af mineralprodukter før udlevering

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

 • prioriterer din og andres sikkerhed højt og er engageret, ansvarsbevidst og handlekraftig
 • kan planlægge og udføre dine opgaver selvstændigt
 • har erfaring med drift og pasning af vandbehandlingsanlæg
 • har et godt kendskab til IT
 • er en positiv medspiller og er fleksibel i forhold til løsningen af de fælles opgaver
 • har truckcertifikat og kørekort til bil.

Få et job, der gør en forskel
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du har mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Du vil arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

Form fremtiden med os
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 3. juli 2022, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Du er velkommen til at kontakte Jens Philip Moller, Manager, på (Denmark +45) 99554317, mandag til fredag fra 07:00-15:00, hvis du vil vide mere om stillingen.

 

Hvis du ønsker at anmode om justeringer af arbejdsmetoder, arbejdsmønstre eller til vurderings- eller interviewprocessen, tager vi med glæde en snak om alternative arrangementer. 
 

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads og i denne stilling kommer du til at arbejde i et on site set-up

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.