Facilities

Executive Chauffeur

Forestil dig en fremtid, hvor du gør brug af dine enestående chauffør erfaringer og har en hverdag med alsidige kørsel og administrative opgaver

I denne rolle vil du som en rutineret chauffør der er vant til at arbejde på direktionsniveau, yde en ekstraordinær og professionel service. Du kan dog som chauffør for direktionen forvente rejseaktiviteter mellem vores lokationer i Danmark samt køre til eksterne møder i hele landet. Du skal ligeledes være indstillet på at arbejde varierede arbejdstider. Endvidere vil du få mulighed for at efteruddanne dig inden for køreteknik, sikkerhed samt førstehjælp.

Velkommen til Global Real Estate and Workplace Management

Du bliver del af Global Site and Building Security, hvor du sammen med dine kolleger vil være ansvarlig for at løse alle opgaver forbundet med kørsel af direktionsmedlemmerne samt tilhørende administrative opgaver. Det forventes at du præsentabel og loyal samt pålidelig, ansvarlig, punktlig og udfører arbejdet professionelt. Du er serviceminded og fleksibel – også uden for normal arbejdstid, samtidig med at du er struktureret, har ordenssans og kan bevare overblikket i pressede situationer.

I jobbet vil du:

 • løse service- og vedligeholdelsesopgaver i forbindelse med puljevogne og firmavogne
 • køre medlemmer af direktionen, herunder planlægning af kørsel
 • rengøre og klargøre direktionsvognen dagligt
 • være ansvarlig for returnering af leasede firmavogne og levering og afhentning på værksted mm.
 • udføre ad-hoc opgaver for direktionens medlemmerne.

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

 • er loyal samt kan håndtere og efterleve fortrolighed på ekstraordinært niveau og være i besiddelse af god situationsfornemmelse og udvise diskretion
 • har gode køretekniske færdigheder, et godt overblik og evnen til at læse trafikken samt planlægge kørslen
 • behersker it på brugerniveau
 • taler og forstår dansk og engelsk både skriftligt og mundeligt
 • har omfattende erfaring som executive chauffeur eller med sikkerhedskørsel
 • har gyldigt kørekort, og det forudsættes, at du enten har eller gennemgår og består et køreteknisk kursus

Få et job, der gør en forskel

Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

Form fremtiden med os

Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 30 June 2022, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Du er velkommen til at kontakte Thomas Lorenzen, Head of Global Security Operations, på (Denmark +45) 99555665, hvis du vil vide mere om stillingen.

 

Hvis du ønsker at anmode om justeringer af arbejdsmetoder, arbejdsmønstre eller vurderings- eller interviewprocessen, tager vi med glæde en snak om alternative arrangementer. 

 

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads og i denne stilling kommer du til at arbejde i et on-site set-up.

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.