Bestil serviceeftersyn af naturgas

Hvad får I ud af faste serviceeftersyn?


Serviceaftale til naturgasfyr


Så er fyret altid i de bedste hænder, og I får følgende fordele: 

  • Få anlægget til at udnytte energien optimalt.

  • Minimer risiko for driftsnedbrud.

  • Forlæng anlæggets stabilitet og levetid.

Det får I ud af faste serviceeftersyn

 

Med en serviceaftale får I faste kontrolbesøg af en af vores godkendte Servicepartnere. Servicepartneren løser eventuelle tekniske problemer og retter forkerte indstillinger, så jeres anlæg anvender energien – og dermed jeres penge – så effektivt som muligt. Og vi garanterer selvfølgelig, at anlægget altid lever op til de gældende sikkerhedskrav.

Værd at vide om naturgasanlæg

Hvis jeres naturgasanlæg kører, som det skal, bruger det mindre energi. Hvis det derimod ikke kører optimalt, kan det bruge en masse unødvendig naturgas. Det er derfor, vi anbefaler en serviceaftale, så vores teknikere kan holde et vågent øje med jeres anlæg.

Værd at vide om naturgasfyret

Når kedlen serviceres jævnligt, er der mindre risiko for uregelmæssigheder. Mange kedler kører 1.500-3.000 timer årligt og udleder store mængder forbrændingsluft. Snavs fra forbrændingsluften skal fjernes, og fyret skal justeres for at få mest muligt ud af naturgassen.

Hent produktbladet for naturgasservice 

Se leveringsbetingelser for naturgasservice

Vælg mellem to gode serviceaftaler


Erhverv 65 - Service til de mindre anlæg
Erhverv 65 er en serviceaftale, som er relevant for jer, der har et mindre naturgasanlæg. For anlæg med op til 65 kW kedeleffekt. Jeres servicepartner kommer forbi på de aftalte tidspunkter og sikrer, at det hele fungerer.

Erhverv 1000 - Service til de større anlæg
Erhverv 1000 er en serviceaftale til jer, der har et større naturgasanlæg. For anlæg med kedeleffekt på 65-1000 kW. Jeres servicepartner kommer forbi på de aftalte tidspunkter og sikrer, at det hele fungerer.

 

Vil I bestille en serviceaftale?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer.