Avedøre Stationsby

Abonnement med indbygget fleksibilitet gør drift og fornyelse billigere i Avedøre Stationsby

Viceværtordning

Avedøre Boligselskab Afdeling Nord har en såkaldt viceværtordning hos os. Det betyder, at de selv står for udskiftning af lyskilder, mens Ørsted står for alt andet drift og vedligehold.

Det er bulderravende mørke, hvis lyset omkring boligerne i Avedøre Boligselskab Afdeling Nord er ude af drift om vinteren. Beboerne benytter sig da også flittigt af muligheden for selv at indrapportere fejl direkte. Det er beboernes tryghed og sikkerhed, det går ud over, når der mangler lys. Så et velfungerende udendørslys har høj prioritet.

Jan Poulsen, ejendomsleder.

Lavere abonnement

De 1.225 lamper på udendørsarealerne i området med mere end 1.000 boliger er ejet af os. Boligselskabet har en såkaldt viceværtordning, hvor de selv står for den løbende udskiftning af lyskilderne, som Ørsted leverer.

Det har vi vurderet, at vi lige så godt selv kan stå for. Så bliver abonnementet hos Ørsted også det mindre. Men selve anlægget og forsyningen står Ørsted for.

 Jan Poulsen.

Udgifterne til forbedringer er dækket af vores abonnement hos Ørsted. Så vi modtager ikke en regning, når for eksempel en kaskadetænding skal ændres, så fejl i enkelte lygter bliver mindre omfattende eller når sikringselementerne udskiftes på en nordside, hvor der er fugtproblemer.

 Jan Poulsen.

Fleksible finansieringsmuligheder

Det behøver heller ikke koste ekstra, når boligselskabet snart skal erstatte godt 100 udgåede armaturer med nye.

Abonnementet er fleksibelt også i denne henseende. Vi vil have de mest moderne, når vi nu er i gang. Det er afgjort, at de nye lamper skal være med LED, for vi vil gerne spare på energien, selvom de er lidt dyrere.

Jan Poulsen.

Lige nu overvejer vi, om vi skal betale merprisen nu eller om den skal betales gennem et lidt forhøjet abonnement, der ellers vil falde på grund af det lavere energiforbrug. Vores belysningskonsulent fra Ørsted har givet mig flere finansieringsmodeller, så jeg kan tage stilling til, hvordan økonomien bliver mest fordelagtig for os.

Jan Poulsen.

Har I spørgsmål til udendørsbelysning?

Ring til Tine Byskov Søndergaard, Belysningskonsulent, på 99 55 55 01
Mandag-fredag kl. 10-14

Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.