Indkøbsrådgivning

Optimer energibudgettet

Køb ind på den kloge måde

Få hjælp til at lægge en klar strategi for virksomhedens indkøb af el og naturgas. Tal med vores rådgivere, så vi sammen kan afdække jeres risikoprofil og prisfølsomhed – og finde den løsning, som passer bedst til jer.

  • Få en klar indkøbsstrategi.
  • Udnyt markedet.
  • Tag højde for jeres risikoprofil og undgå overraskelser.

Læg jeres energibudget i de bedste hænder

Med indkøbsrådgivning er jeres energibudget i gode hænder. Vores eksperter er nogle af de mest erfarne inden for området og de kender energimarkedet ud og ind. På den måde ved I, at der er styr på jeres indkøbsstrategi og kan trygt fokusere på jeres kerneforretning.

Optimer energibudgettet med Energy Management

Indkøbsrådgivning er en del af Energy Management, hvor vi rådgiver og finder de optimale løsninger inden for alle områder af jeres energiforbrug. Med indkøbsrådgivning får I lagt en klar strategi for jeres køb af energi.
Men hvor meget energi har I egentlig behov for? Og bruger I den klogt eller er der nogen steder, I kan spare?
Og hvad med jeres CSR-profil? Har I for eksempel overvejet at blive klimapartner? Tag en snak med vores rådgivere fra Energy Management.
Få mest muligt ud af energien.

Se, hvad andre kunder har opnået

Fandt et par millioner i datacenteret

KMD har i løbet af 5 år reduceret deres energiforbrug med 8,6 mio. kWh.

Med Energy Management har KMD kørt en lang række energibesparelsesprojekter. I løbet af 5 år er energiforbruget reduceret med 8,6 mio. kWh, og CO2-udledningen er reduceret med 5.400 ton.


Tryghed på bundlinjen med risikostyring

Sydvestjysk Pelsdyrsfoder har fået indkøbsrådgivning og sat fokus på klimavenlig strøm.

Med Energy Management har Sydvestjysk Pelsdyrsfoder fået sat fokus på en indkøbsstrategi, energieffektivisering og klimavenlig strøm. Gennem et klimapartnerskab med os sætter de også fokus på at reducere energiforbruget i virksomheden.

Fandt et par millioner i datacenteret

Tryghed på bundlinjen med risikostyring

Sådan finder vi den bedste indkøbsstrategi

Sammen kortlægger vi jeres risikoprofil og behov, så vi kan lægge en stærk indkøbsstrategi, der passer til virksomheden. Og vi justerer selvfølgelig aftalen løbende, så den hele tiden er up-to-date, både i forhold til markedet og til de skiftende behov i virksomheden.

indkobsrådgivning


Har I spørgsmål til indkøbsrådgivning?