Hvorfor indgå en
CPPA med Ørsted?

Vi er verdens mest bæredygtige energiselskab. Vedvarende energi er det, vi er bedst til.

Kontakt os

Vi vil skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi


Det er Ørsteds vision at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Derfor vil vi frem mod 2025 investere 200 milliarder kroner i grøn energi og dermed bidrage til omstillingen af det globale energisystem.

Vores havvindmølleparker producerer allerede nok grøn energi til at dække mere end 12 millioner menneskers forbrug. Og i 2025 planlægger vi at have installeret nok kapacitet til at dække mere end 30 millioner menneskers forbrug.

Læs mere om alle vores havvindmølleparker

 

Havvindmølleparker

Havvindmølleparker er fremtiden inden for energi. Men hvordan fungerer de egentlig?

Vores vision

Vi mener, at det er på tide at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe klimaforandringerne – og det gør vi ved at skabe en verden, der udelukkende drives af grøn energi.

Vores navn

Vi er opkaldt efter H.C. Ørsted, en af danmarkshistoriens største opfindere. Se videoen, og lær mere om den berømte visionære videnskabsmand.

Denne CPPA går perfekt i spænd med vores bæredygtighedsmål og vores ambition om at skabe en sammenhængende energistyringsstrategi.

Graham Southall Group Commercial Director hos Northumbrian Water

Vi har alle et grønt ansvar – og vi kan gøre noget ved det!

Når din virksomhed samarbejder med Ørsted, bidrager den samtidig til den globale energiomstilling og en bedre fremtid med mere grøn energi.

Verdensførende inden for havvind

Vi er verdens førende udvikler af havvind og planlægger en installeret kapacitet på 15 GW havvind inden 2025 – nok til at forsyne 32 millioner mennesker med grøn energi.

  • I drift
  • under opførelse
  • under udvikling

Bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør