Hvorfor indgå en
CPPA med Ørsted?

Vi er verdens mest bæredygtige energiselskab. Vedvarende energi er det, vi er bedst til.

Kontakt os

Vi vil skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi


Det er Ørsteds vision at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Derfor vil vi frem mod 2025 investere 200 milliarder kroner i grøn energi og dermed bidrage til omstillingen af det globale energisystem.

Vores havvindmølleparker producerer allerede nok grøn energi til at dække mere end 12 millioner menneskers forbrug. Og i 2025 planlægger vi at have installeret nok kapacitet til at dække mere end 30 millioner menneskers forbrug.

Læs mere om alle vores havvindmølleparker

 

Havvindmølleparker

Havvindmølleparker er fremtiden inden for energi. Men hvordan fungerer de egentlig?

Vores vision

Vi mener, at det er på tide at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe klimaforandringerne – og det gør vi ved at skabe en verden, der udelukkende drives af grøn energi.

Vores navn

Vi er opkaldt efter H.C. Ørsted, en af danmarkshistoriens største opfindere. Se videoen, og lær mere om den berømte visionære videnskabsmand.

Denne CPPA går perfekt i spænd med vores bæredygtighedsmål og vores ambition om at skabe en sammenhængende energistyringsstrategi.

Graham Southall Group Commercial Director hos Northumbrian Water

Vi har alle et grønt ansvar – og vi kan gøre noget ved det!

Når din virksomhed samarbejder med Ørsted, bidrager den samtidig til den globale energiomstilling og en bedre fremtid med mere grøn energi.

Styrk din forretning
Vælg grønt

I dette gratis whitepaper kan du læse mere om de vigtigste aspekter og konkurrencemæssige fordele ved at vælge grønne energiløsninger.

Gratis download

Verdensførende inden for havvind

Vi er verdens førende udvikler af havvind og planlægger en installeret kapacitet på 15 GW havvind inden 2025 – nok til at forsyne 32 millioner mennesker med grøn energi.

  • I drift
  • under opførelse
  • under udvikling

Bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør

Event kalender

Besøg os

I kan selvfølgelig møde os på forskellige messer i årets løb. Kig forbi og tag en snak med vores eksperter om, hvordan en grøn CPPA kan hjælpe din virksomhed på rejsen mod en bæredygtig fremtid. Vi glæder os til at se dig.

Styrk din forretning
Vælg grønt

I dette gratis whitepaper kan du læse mere om de vigtigste aspekter og konkurrencemæssige fordele ved at vælge grønne energiløsninger.

Hvis du gerne vil modtage de seneste rapporter og opdateringer fra eksperterne i branchen, er du velkommen til at give os dine kontaktoplysninger.

Indtast dit navn.
Indtast virksomhedens navn.
Indtast en gyldig e-mailadresse.
Indtast landekode.
Indtast dit telefonnummer
Jeg giver samtykke til at Ørsted Salg & Service A/S fremover må kontakte mig via brev e-mail, telefon, sms og sociale medier med nyheder, invitationer, relevant information og tilbud på energirådgivning, el, naturgas samt grønne energiløsninger.
Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at bruge afmeld-funktionen. Jeg kan læse mere om, hvordan mine personoplysninger behandles i Ørsteds Politik for beskyttelse af personoplysninger. Du skal acceptere vores privatlivspolitik for beskyttelse af personoplysninger.

Venligst tjek din e-mail

Tak for din tilmelding. Nu mangler du bare at bekræfte din e-mailadresse.

Bekræft i den e-mail, vi har sendt til dig, så vil du fremover modtage information om de vigtigste aspekter ved at vælge grøn energi og de muligheder, det giver.