Grøn energi på den nemme måde

En grøn corporate power purchase agreement for større erhvervskunder er en nem måde at opnå langsigtet prissikkerhed på, samtidig med at din virksomhed når jeres bæredygtighedsmål.

Kontakt os

Hvorfor vælge en grøn CPPA inden for offshore wind?


Vores CPPA fra offshore wind (havvind) er en unik mulighed for større virksomheder at købe 100 % vedvarende energi fra en af vores havvindmølleparker – det er ikke bare et grønt certifikat. Din virksomhed støtter aktivt den grønne omstilling, samtidig med at I sikrer jeres elpriser ved en langsigtet elkøbsaftale.

Vi har bygget flere havvindmølleparker end noget andet selskab i verden og råder nu over, hvad der svarer til mere en 25 % af kapaciteten på markedet.

Bliv grønnere

Reducér jeres CO2-aftryk på en reel og meningsfuld måde, og bliv en aktiv spiller i omstillingen af energisektoren. Bæredygtighed er vigtigere end nogensinde – for kunderne, for forsyningskæden og for interessenterne. Vi kan hjælpe din virksomhed med at gøre en forskel. Som verdens mest bæredygtige energiselskab ønsker vi at dele ud af vores erfaringer og øge din virksomheds bidrag.

Temperatur-stigningerne skal holdes under 1,5 °C

Samarbejd med eksperter

Når din virksomhed vælger en grøn corporate power purchase agreement, træffer I et langsigtet og strategisk valg for jeres virksomhed. En CPPA giver store fordele ved at reducere virksomhedens prisrisici, men det kan føles som en stor forandring og en helt ny retning for jeres energistrategi. Vi har været, hvor I er. Vi har omstillet vores forretning fra sort til grøn energi, og det gør os perfekt rustet til at understøtte din virksomheds rejse.

Udbygning fra 16 % til 75 % vindenergi

Produktion i stor skala

Vores vindmøller producerer mange tusind megawatt elektricitet – og vi er i gang med at opføre endnu flere. Det betyder, at vi gennem vores grønne CPPA er klar til at levere grøn el til virksomheder med et større elforbrug og som ønsker at støtte omstillingen til mere vedvarende energi.

15 GW havvind installeret kapacitet i 2025

Skræddersyede løsninger

Med vores store portefølje af eksisterende og planlagte vindmølleparker kan vi skræddersy den grønne CPPA til din virksomheds behov. I kombination med vores ekspertise inden for både vindmøller og energihandel tilbyder vi en række løsninger, der giver jer den vedvarende energi og elaftale, som I har brug for.

Vi har underskrevet Storbritanniens første CPPA inden for havvind

Hvad er en grøn CPPA?

En grøn corporate power purchase agreement er en langsigtet elkøbsaftale mellem din virksomhed og en specifik havvindmøllepark. I køber jeres el helt eller delvist fra en bestemt havvindmøllepark til en fast pris. En CPPA hjælper med at reducere jeres prisrisiko på el- , samtidig med, at I som virksomhed bidrager til omstillingen til mere vedvarende energi og dermed begrænsning af klimaforandringerne.
Ørsted havvind
Certificeret grøn el til en fast pris
Din virksomhed

Budgetsikkerhed og bæredygtig fremtid


Din virksomhed kan beskytte sig mod svingende elpriser ved at indgå en langsigtet fastprisaftale.

Uanset om din virksomhed ønsker budgetsikkerhed eller er risikovillig, og uanset hvordan indkøbsstrategien ser ud, så kan en grøn CPPA skræddersys til jeres behov og det, der er vigtigst for din virksomhed.

Pris med CPPA Pris uden CPPA

Elpris

Tid

Verdensførende inden for havvind

Vi er verdens førende udvikler af havvind og planlægger en installeret kapacitet på 15 GW havvind inden 2025 – nok til at forsyne 32 millioner mennesker med grøn energi.

  • I drift
  • under opførelse
  • under udvikling

Grøn strøm på den kloge måde


Vi er eksperter i vedvarende energi og verdens mest bæredygtige energiselskab. Frem mod 2025 planlægger vi at investere 200 milliarder kroner i grøn energi og dermed bidrage til omstillingen af det globale energisystem. Kontakt os for en snak om, hvordan vores vindmølleparker kan være med til at opfylde din virksomheds grønne globale energibehov.

Læs mere om, hvorfor Ørsted er et oplagt valg til din virksomheds grønne CPPA