Bestil Basis El med 
fast pris i 12 måneder


Med el til en fast pris låser vi prisen pr. kilowatttime i 12 måneder.

Du kan også vælge kortere tid. Jo længere binding, jo billigere bliver den for dig, og 36 måneder med fast pris er den billigste af vores faste elpriser.Jo længere tid, du har fast pris, jo billigere

Vælg 36 måneder

Vores gyldne middelvej med fast pris i 24 måneder

Vælg 24 måneder

Du får den korteste periode med fast pris

Vælg 12 måneder

Få tryghed i dit budget og en skarp elpris et helt år frem

  • Øst for Storebælt: 43,80 øre/kWh med moms.
  • Vest for Storebælt: 41,13 øre/kWh med moms.
  • Abonnement pr. måned pr. måler: 39 kr.
  • Bindingsperiode: 5 måneder.
  • Prisen er gældende for: 01.10.2019-01.10.2020.

Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs hjemmeside. Du får den viste elpris, og den bliver låst i aftaleperioden. Prisen for transport af el og afgifter kan variere.


Skal du flytte, så hop til vores flytteside
Når du giver os dit cpr-nr., kan vi hurtigere finde dig frem i vores system og hjælpe dig videre med din henvendelse. Desuden har vi pligt til at indberette dit cpr-nr. til det centrale register for elkunder i Danmark for eksempel i forbindelse med flytning, eller hvis du skifter elselskab. Du kan se mere på energinet.dk. Bryder du dig ikke om at indtaste dit cpr-nr., kan du altid ringe til os på 70 26 60 60.
< class='h3 teaser-tagline theme-color-accent'>Få dækket dit årlige elforbrug derhjemme af vindstrøm
< class='h3 teaser-headline'>

Vi producerer vindstrøm svarende til forbruget i mere end 1 million danske hjem

Værd at vide om Basis El med fast pris

Fast pris
Basis El med fast pris er til dig, der vil vide, hvad det koster, før du køber. Så er du fri for at bekymre dig, hvis elprisen stiger, for din elpris ligger fast i 12 måneder.

5 måneders binding
Du binder dig i 5 måneder fra det tidspunkt, hvor du indgik aftalen. Herefter kan du opsige aftalen med én måneds varsel til udgangen af en måned. Når leveringsperioden med Basis El med fast pris udløber, kan du selv bestemme, om du vil indgå en ny aftale om en fast pris, eller om du vil vælge en anden elaftale. Foretager du ikke et aktivt valg, overgår du automatisk til Basis El med variabel pris.

Mindsteprisen udgør 234 kr. (39 kr. pr. måned) i elabonnement, en kWh-handelspris for de kWh du forbruger samt betaling for transport af el, offentlige forpligtelser og afgifter i opsigelsesperioden.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 72 10 30 38.

 

Her ser du priserne på Basis El med fast pris for det seneste år

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?

Ring til os på 72 10 30 38