Få din el fra Danmarks største elselskab

Få el til en skarp pris 
og 350 kr. i velkomstrabat

Det er overraskende nemt
at skifte til Ørsted.

Nu kan du få en skarp pris på din el med vores el-pakke, Basis El med fast pris. Et abonnement på 29 kr. og en fast pris på en kilowatt-time i et helt år. Så er der tryghed i budgettet

Se prisdetaljer

Ovenikøbet får du også dækket dit årlige elforbrug med vindstrøm - uden det koster dig en øre ekstra.

Vidste du, at det er virkelig nemt at skifte til Ørsted? Bare udfyld formularen lige her, og så klarer vi alt det bøvlede for dig.

Når du giver os dit cpr-nr., kan vi hurtigere finde dig frem i vores system og hjælpe dig videre med din henvendelse. Desuden har vi pligt til at indberette dit cpr-nr. til det centrale register for elkunder i Danmark for eksempel i forbindelse med flytning, eller hvis du skifter elselskab. Du kan se mere på energinet.dk. Bryder du dig ikke om at indtaste dit cpr-nr., kan du altid ringe til os på 72 10 20 30.

Se prisdetaljerne

Strøm koster ikke det samme i Danmark. Prisen skifter ved Storebælt:

Din faste pris pr. kWh øst for Storebælt: 46,50 øre inkl. moms.
Din faste pris pr. kWh vest for Storebælt: 42,54 øre inkl. moms.

Bestil senest den 12. november 2018. Tilbuddet gælder kun, hvis Ørsted Salg & Service A/S ikke allerede er elleverandør på leveringsadressen.

Du får altså...

  • En fast pris pr. kWh i et helt år. Når året er gået, skifter du til vores helt almindelige elaftale, Basis El med variabel pris
  • 350 kr. i rabat på din første regning
  • 29 kr. i abonnement pr. måned
  • Kun 5 måneders binding
  • Prisen pr. kWh er låst i perioden: 01.12.2018-01.12.2019.
  • Dit årlige elforbrug er dækket af vindstrøm

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 72 10 31 23.