Bestil Basis El med 
fast pris

Når du giver os dit cpr-nr., kan vi hurtigere finde dig frem i vores system og hjælpe dig videre med din henvendelse. Desuden har vi pligt til at indberette dit cpr-nr. til det centrale register for elkunder i Danmark for eksempel i forbindelse med flytning, eller hvis du skifter elselskab. Du kan se mere på energinet.dk. Bryder du dig ikke om at indtaste dit cpr-nr., kan du altid ringe til os på 72 10 20 30.
Er du lige flyttet ind, så må du gerne udfylde dette felt
Er du lige flyttet i ny bolig, så skal vi bruge din måleraflæsning.
Tilmeld dig Betalingsservice, og undgå 35 kr. i gebyr pr. elregning
Når du vælger at tilmelde dig Betalingsservice som betalingsform, så accepterer du, at vi opkræver kvartalsvis forud.
Når du vælger at tilmelde dig Betalingsservice som betalingsform, så accepterer du, at vi opkræver kvartalsvis forud.

Få en god elaftale med en fast pris

Med Basis El med fast pris er du sikret tryghed i dit budget og en skarp elpris et helt år frem. Så er du fri for at bekymre dig, hvis elprisen pludselig stiger og dit månedlige abonnement er 29 kr.

 • Øst for Storebælt: 33,69 med moms.
 • Vest for Storebælt: 32,05 med moms.
 • Abonnement pr. måned pr. måler: 29 kr.
 • Bindingsperiode: 5 måneder.
 • Prisen er gældende for: 01.04.2018-01.04.2019.

Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs hjemmeside. Du får den viste elpris, og den bliver låst i aftaleperioden. Prisen for transport af el og afgifter kan variere.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til vores kundeservice på 72 10 30 68.

Få dækket dit årlige forbrug med grøn strøm

Få dækket dit årlige elforbrug af grøn strøm

Vi producerer grøn strøm svarende til forbruget i mere end 1 million danske hjem

Få dækket dit årlige forbrug af grøn strøm uden merpris
 • Hvad betyder det, når jeg får dækket mit årlige forbrug af grøn strøm uden merpris?

  Det betyder, at hvis du får din strøm fra Ørsted, bliver dit årlige elforbrug dækket af grøn strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller - uden det koster ekstra.

  Og ja, det lapper lidt over det sidste spørgsmål, men alligevel: Når Ørsted Wind Power og andre elproducenter producerer grøn strøm fra vindmøller, modtager de en garanti - det er det vi kalder en grøn garanti. Den dokumenterer, at der bliver leveret grøn strøm til det danske elnet, hvor al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver blandet sammen.

  I Ørsted Salg & Service køber vi grønne garantier fra Ørsted Wind Powers danske havvindmøller. Når vi gør det på den måde kan vi garantere, at alle vores privatkunders årlige elforbrug bliver dækket af strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller.


 • Får jeg grøn strøm i min stikkontakt , når jeg er kunde hos jer?
  Der er ingen elselskaber, der kan give dig 100 % grøn strøm i stikkontakten. Al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver nemlig blandet sammen i elnettet, inden det kommer hjem til dig. Til gengæld kan vi give dig grønne garantier, som sikrer, at der produceres nok strøm fra Ørsteds egne havvindmøller til at dække dit og vores andre privatkunders årlige forbrug.
 • Hvad er grøn strøm?

  Når Ørsted Wind Power og andre elproducenter producerer grøn strøm fra vindmøller, modtager de en garanti - det er det vi kalder en grøn garanti. Den dokumenterer, at der bliver leveret grøn strøm til det danske elnet, hvor al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver blandet sammen.

  I Ørsted Salg & Service køber vi grønne garantier fra Ørsted Wind Power's danske havvindmøller. Når vi gør det på den måde kan vi garantere, at alle vores privatkunders årlige elforbrug bliver dækket af strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller.

Værd at vide om Basis El med fast pris

Fast pris
Basis El med fast pris er til dig, der vil vide, hvad det koster, før du køber. Så er du fri for at bekymre dig, hvis elprisen stiger, for din elpris ligger fast i 12 måneder.

5 måneders binding
Du binder dig i 5 måneder fra det tidspunkt, hvor du indgik aftalen. Herefter kan du opsige aftalen med én måneds varsel til udgangen af en måned. Når leveringsperioden med Basis El med fast pris udløber, kan du selv bestemme, om du vil indgå en ny aftale om en fast pris, eller om du vil vælge en anden elaftale. Foretager du ikke et aktivt valg, overgår du automatisk til Basis El med variabel pris.

Mindsteprisen udgør 174 kr. (29 kr. pr. måned) i elabonnement, en kWh-handelspris for de kWh du forbruger samt betaling for transport af el, offentlige forpligtelser og afgifter i opsigelsesperioden.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til vores kundeservice på 72 10 30 68.

 

Prisen på Basis El med fast pris for det seneste år

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?

Ring til os på 72 10 30 60