Få en god elaftale uden binding

Basis El med variabel pris

Til dig der vil spare penge, når markedsprisen er lav

Øst for Storebælt

47,66 øre/kWh

Vest for Storebælt

45,08 øre/kWh

Dit abonnement pr. måned pr. måler er

29 kr.

Aftalen kan tidligst starte 16 hverdage fra bestilling. Har du brug for at blive tilmeldt tidligere, så ring til os på 72 10 30 68.

De viste priser er de senest kendte priser, og de kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere el til dig.

Transport af el og energiafgifter bliver også opkrævet af Ørsted.
Betal med Betalingsservice eller indbetalingskort (FI).
Kig nærmere på det med småt: Se vilkår.


Skal du flytte, så hop til vores flytteside
Når du giver os dit cpr-nr., kan vi hurtigere finde dig frem i vores system og hjælpe dig videre med din henvendelse. Desuden har vi pligt til at indberette dit cpr-nr. til det centrale register for elkunder i Danmark for eksempel i forbindelse med flytning, eller hvis du skifter elselskab. Du kan se mere på energinet.dk. Bryder du dig ikke om at indtaste dit cpr-nr., kan du altid ringe til os på 70 26 60 60.

Få dækket dit årlige elforbrug derhjemme af vindstrøm

Vi producerer vindstrøm svarende til forbruget i mere end 1 million danske hjem

Bestil el nemt og hurtigt

 1. Når du har bestilt, får du en kvittering på mail fra os. 
 2. Indenfor senest 2 hverdage sender vi dig din aftale og leveringsbetingelser.
 3. Vi sørger selvfølgelig også for at opsige din aftale hos din tidligere elleverandør.

Få dækket dit årlige forbrug af vindstrøm uden merpris
 • Hvad betyder det, når jeg får dækket mit årlige forbrug af vindstrøm uden merpris?

  Det betyder, at hvis du får din strøm fra Ørsted, bliver dit årlige elforbrug dækket af vindstrøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller - uden det koster ekstra.

  Og ja, det lapper lidt over det sidste spørgsmål, men alligevel: Når Ørsted Wind Power og andre elproducenter producerer strøm fra vindmøller, modtager de en garanti - det er det vi kalder en grøn garanti. Den dokumenterer, at der bliver leveret vindstrøm til det danske elnet, hvor al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver blandet sammen.

  I Ørsted Salg & Service køber vi grønne garantier fra Ørsted Wind Powers danske havvindmøller. Når vi gør det på den måde, kan vi garantere, at alle vores privatkunders årlige elforbrug bliver dækket af strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller.


 • Får jeg vindstrøm i min stikkontakt , når jeg er kunde hos jer?
  Der er ingen elselskaber, der kan give dig 100 % vindstrøm i stikkontakten. Al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver nemlig blandet sammen i elnettet, inden det kommer hjem til dig. Til gengæld kan vi give dig grønne garantier, som sikrer, at der produceres nok strøm fra Ørsteds egne havvindmøller til at dække dit og vores andre privatkunders årlige forbrug.
 • Hvad er vindstrøm?

  Når Ørsted Wind Power og andre elproducenter producerer strøm fra vindmøller, modtager de en garanti - det er det vi kalder en grøn garanti. Den dokumenterer, at der bliver leveret vindstrøm til det danske elnet, hvor al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver blandet sammen.

  I Ørsted Salg & Service køber vi grønne garantier fra Ørsted Wind Power's danske havvindmøller. Når vi gør det på den måde, kan vi garantere, at alle vores privatkunders årlige elforbrug bliver dækket af strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller.

Værd at vide om Basis El med variabel pris

Variabel pris
KWh-prisen er variabel og fastsættes den sidste dag i måneden for den pågældende måned. Den beregnes som den gennemsnitlige indkøbspris, vi rent faktisk har haft på den nordiske elbørs, Nord Pool Spot i den pågældende måned plus de balancerings- og handelsomkostninger, vi betaler til Energinet.dk og Nord Pool Spot.

Da prisen pr. kWh for det løbende forbrug fastsættes bagudrettet, kendes den ikke ved leveringens start. Du vil altid kende din kWh-pris for en given måned ved indgangen af næste måned.

Uden binding
Variabel pris er uden binding, og du kan opsige din aftale med én måneds varsel til udgangen af en måned. Mindsteprisen er 29 kr. pr. måned i abonnement samt betaling for det løbende forbrug af el i opsigelsesperioden. Der afregnes aconto kvartalsvis.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 72 10 30 68.

 

Her ser du priserne på Basis El med variabel pris for det seneste år

Bare ring til os

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du vil høre mere om variabel eller fast pris.

Telefonnummer 72 10 30 68
Hverdage fra 9-16 (fredag 9-15)

Vi kan også ringe til dig

Passer det ikke lige nu, så vil vi hellere end gerne ringe til dig på et bedre tidspunkt.