El til ren indkøbspris

Få en god elaftale uden binding og abonnement til 29 kr. om mdr. 


Skarp pris | Få dækket dit forbrug med grøn strøm | God kundeservice

Når du giver os dit cpr-nr., kan vi hurtigere finde dig frem i vores system og hjælpe dig videre med din henvendelse. Desuden har vi pligt til at indberette dit cpr-nr. til det centrale register for elkunder i Danmark for eksempel i forbindelse med flytning, eller hvis du skifter elselskab. Du kan se mere på energinet.dk. Bryder du dig ikke om at indtaste dit cpr-nr., kan du altid ringe til os på 72 10 20 30.
Er du lige flyttet ind, så må du gerne udfylde dette felt.
Er du lige flyttet i ny bolig, så skal vi bruge din måleraflæsning.
Tilmeld dig Betalingsservice, og undgå 35 kr. i gebyr pr. elregning
Når du vælger at tilmelde dig Betalingsservice som betalingsform, så accepterer du, at vi opkræver kvartalsvis forud.
Når du vælger at tilmelde dig Betalingsservice som betalingsform, så accepterer du, at vi opkræver kvartalsvis forud.

Få en skarp elpris, der følger markedsprisen

 • Øst for Storebælt: 30,74 øre/kWh med moms.
 • Vest for Storebælt: 30,09 øre/kWh med moms.
 • Abonnement pr. måned pr. måler: 29 kr.
 • Ingen bindingsperiode.
 • Aftalen kan tidligst starte 16 hverdage fra bestilling. Har du brug for at blive tilmeldt tidligere, så ring til vores kundeservice på 72 10 30 68.     

Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs hjemmeside. De viste priser er de senest kendte priser, og de kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere el til dig.

Har du en fjernaflæst måler?
Efter den 1. december 2017 skal du betale for dit elforbrug med timepriser, hvis du har en elaftale med variabel kWh-handelspris samt en fjernaflæst elmåler, og dit netselskab (dem der står for selve strømnettet) timeafregner os for dit elforbrug.

Læs om de nye timepriser

Få dækket dit årlige forbrug med grøn strøm

Hvorfor skal du vælge os?

 • Skarp elpris
 • Få dækket dit forbrug med grøn strøm
 • God kundeservice

Så nemt er det

 1. Tilmeld dig
 2. Så klarer vi resten
 3. Du får en skarp elpris

Få dækket dit årlige forbrug af grøn strøm uden merpris
 • Hvad betyder det, når jeg får dækket mit årlige forbrug af grøn strøm uden merpris?

  Det betyder, at hvis du får din strøm fra Ørsted, bliver dit årlige elforbrug dækket af grøn strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller - uden det koster ekstra.

  Og ja, det lapper lidt over det sidste spørgsmål, men alligevel: Når Ørsted Wind Power og andre elproducenter producerer grøn strøm fra vindmøller, modtager de en garanti - det er det vi kalder en grøn garanti. Den dokumenterer, at der bliver leveret grøn strøm til det danske elnet, hvor al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver blandet sammen.

  I Ørsted Salg & Service køber vi grønne garantier fra Ørsted Wind Powers danske havvindmøller. Når vi gør det på den måde kan vi garantere, at alle vores privatkunders årlige elforbrug bliver dækket af strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller.


 • Får jeg grøn strøm i min stikkontakt , når jeg er kunde hos jer?
  Der er ingen elselskaber, der kan give dig 100 % grøn strøm i stikkontakten. Al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver nemlig blandet sammen i elnettet, inden det kommer hjem til dig. Til gengæld kan vi give dig grønne garantier, som sikrer, at der produceres nok strøm fra Ørsteds egne havvindmøller til at dække dit og vores andre privatkunders årlige forbrug.
 • Hvad er grøn strøm?

  Når Ørsted Wind Power og andre elproducenter producerer grøn strøm fra vindmøller, modtager de en garanti - det er det vi kalder en grøn garanti. Den dokumenterer, at der bliver leveret grøn strøm til det danske elnet, hvor al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver blandet sammen.

  I Ørsted Salg & Service køber vi grønne garantier fra Ørsted Wind Power's danske havvindmøller. Når vi gør det på den måde kan vi garantere, at alle vores privatkunders årlige elforbrug bliver dækket af strøm fra Ørsteds egne danske havvindmøller.

Få dækket dit årlige elforbrug af grøn strøm

Vi producerer grøn strøm svarende til forbruget i mere end 1 million danske hjem

Værd at vide om Basis El med variabel pris

Variabel pris
KWh-prisen er variabel og fastsættes den sidste dag i måneden for den pågældende måned. Den beregnes som den gennemsnitlige indkøbspris, vi rent faktisk har haft på den nordiske elbørs, Nord Pool Spot i den pågældende måned plus de balancerings- og handelsomkostninger, vi betaler til Energinet.dk og Nord Pool Spot.

Da prisen pr. kWh for det løbende forbrug fastsættes bagudrettet, kendes den ikke ved leveringens start. Du vil altid kende din kWh-pris for en given måned ved indgangen af næste måned.

Uden binding
Variabel pris er uden binding, og du kan opsige din aftale med én måneds varsel til udgangen af en måned. Mindsteprisen er 29 kr. pr. måned i abonnement samt betaling for det løbende forbrug af el i opsigelsesperioden. Der afregnes aconto kvartalsvis.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til vores kundeservice på 72 10 30 68.

 

Priser på Basis El med variabel pris for det seneste år

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?

Ring til os på 72 10 30 60