• Aflæs din måler, og se forbrug

  Aflæs din måler, og se forbrug

 • Skal du til at flytte?

  Skal du til at flytte?

 • Se, og betal din regning

  Se, og betal din regning

 • Se priserne på el og gas

  Se priserne på el og gas

 • Er strømmen gået?

  Er strømmen gået?

 • Erhverv

  Erhverv

Nest

Nu kan du få NEST som den første i Danmark - og endda med rabat* 

Nest

Mød NEST-familien

Som noget helt nyt i Danmark kan vi nu tilbyde intelligente røg- og kuliltealarmer og sikkerhedskameraer fra Nest Labs - forbundet, så du kan se, hvad der sker i dit hjem hele tiden. Sammen vil Nest og Ørsted hjælpe med at passe på dit hjem og sikre dig en grøn fremtid. Nest er Googles intelligente løsning for moderne tryghed i hjemmet.

Hvad kan produkterne?

Hvis Nest Protect opdager røg, kan Nest Cam Indoor optage et nødklip. Og når Nest-appen ser, at du ikke er hjemme, tænder den dit Nest Cam, så det kan holde øje med dit hjem. Produkterne fungerer fint hver for sig eller sammen.

Besøg Energishoppen

Få kunderabat:

Vælg om du er kunde eller ikke er kunde hos Ørsted*

*Så nemt er det at få kunderabat

Hvis du er kunde hos Ørsted, kan du få rabat på 150 kr. på dine Nest-køb*. Lige så snart du har udfyldt skemaet, får du din rabatkode på 150 kr. på mail (Det er derfor nødvendigt, at vi får din mailadresse).

Er du ikke kunde hos Ørsted, men interesseret i at få rabat?

Så kan du også udfylde skemaet og give os lov til at kontakte dig om energiaftaler fra Ørsted. Vælger du så at få gas eller el fra os, kan du også få rabat på produkter fra Nest.


*Det med småt

Rabatkoden kan alene benyttes af privatkunder hos Ørsted Salg & Service A/S. Koden kan kun bruges ved køb af et Nest Cam (sikkerhedskamera) eller en Nest Protect (røg- og kuliltealarm brandalarm) på Energishoppen.dk og gælder 1 måned, fra du modtager den.

Hele rabatkodens værdi skal bruges ved købet.

Rabatkoden kan ikke ombyttes til kontanter og kan ikke kombineres med andre rabatter. Du kan kun bruge én rabatkode pr. køb og maksimalt én pr. husstand. Kampagneperioden løber frem til 31/12-2017.

Typiske spørgsmål om NEST
 • Hvad skal jeg have for at bruge NEST?
  Du skal have en internetforbindelse med Wi-Fi, og en smartphone eller tablet (med Android eller IOS) med Bluetooth 4.0. Og så skal du have downloadet den gratis Nest-app.
 • Kan jeg selv komme i gang med NEST-produkterne?
  Ja, de er nemme at installere, og Nest lægger vægt på brugervenlighed. Du starter med at downloade Nest-appen til din smartphone eller tablet, og så følger du bare instruktionerne.
 • Jeg vil gerne vide mere om produkterne fra NEST
  Du kan læse mere om produkterne på Energishoppen.
 • Hvad kan jeg købe for min rabatkode?
  Du kan bruge din rabatkode bruge på vores webshop, Energishoppen.dk, til at købe alle produkterne fra Nest.
 • Jeg har ikke en rabatkode fra jer, men har hørt, at I har et tilbud med en onlinerabat. Kan jeg også benytte mig af tilbuddet?
  Ja, det kan du godt. Er du kunde, vil du få en rabatkode efter, du har udfyldt skemaet ovenfor. Er du ikke kunde hos os, vil vi kontakte dig, efter du har udfyldt skemaet.

Røg- og kulilte-alarmen Nest Protect

Tænker, taler og sender advarsler til din mobiltelefon.

Røg- og kuliltealarmen Nest Protect taler med en menneskelig stemme og kan sende advarsler til din mobiltelefon, hvis der er noget galt. Og hvis du bare er kommet til at brænde brødet på, kan du nemt dæmpe alarmen fra din Nest-app.

Sikkerhedskameraet Nest Cam Indoor

Nest Cam Indoor hjælper dig med at holde øje med dit hjem døgnet rundt. Det kan sende en advarsel til din mobiltelefon, hvis der sker noget, og det lader dig følge med live i superskarp 1080p HD.

Og hvis hunden er i gang med puderne, kan du nu skælde den ud over din mobil.

Sikkerhedskameraet Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor er vejrbestandig og streamer live video til din mobiltelefon døgnet rundt.

Det kan sende en advarsel, når noget kommer til syne, og det kan endda skelne mellem personer og ting (sammen med et andet produkt, Nest Aware, som bliver solgt separat).

Røg- og kulilte-alarmen Nest Protect
Sikkerhedskameraet Nest Cam Indoor
Sikkerhedskameraet Nest Cam Outdoor

Har du spørgsmål til NEST?

Ring til os på 72 10 30 74